HomeStiriVivoBook S15 S530: Prezentare video
Prezentare video ASUS VivoBook S15 S530

VivoBook S15 S530: Prezentare video

ASUS VivoBook S15 e o gamă reînnoită anul trecut cu modele subțiri și ușoare, cu ecrane cu margini aproape invizibile și cu un design anti-monotonie. Acest model S530 poate fi întâlnit în 5 teme vizuale vesele, cum ar fi verde cu albastru marin, gri cu roșu-portocaliu, gri deschis cu galben sau în combinațiile aurii ori de gri-uri metalice.

Un model polivalent cu performanțe actuale

Modelul ce face subiectul acestei prezentări e gri cu accente roșii-portocalii și are un ecran FullHD de nivel IPS cu diagonala de 15 inci. Raportul dintre suprafața afișată și capac e de 86%, mulțumită unor margini aproape invizibile, de 6,3 mm pe laterale.

În momentul în care deschidem capacul, balamaua ErgoLift ridică tastatura la un unghi mai confortabil în editare, de 3,5 grade. Acest lucru îi permite o mai bună ventilare, răcirea fiind mai eficientă. Concret, se poate reduce temeperatura cu până la 2,5 grade, iar zgomotul ventilatoarelor scade cu până la 3 decibeli, comparativ cu generația anterioară – S510.

ASUS VivoBook S530

ASUS VivoBook S530

Revenind la tastatură, e iluminată, având posibilitate a de a regla intensitatea luminoasă, după cum ai nevoie. Cursa unei taste e de 1,4 mm. Touchpadul e generos ca dimensiuni și recunoaște multiple gesturi din Windows, cu până la 4 degete simultan. În colțul superior din dreapta avem și un senzor de amprente, util pentru autentificări rapide, fără a mai complete parole. Acest laptop poate fi găsit pe piață atât cu Windows 10 Home sau Pro, cât și cu Endless – un sistem cu numeroase aplicații, care te pot ajuta în productivitate și multimedia.

Stocare hibridă

Ecranul e pus în valoare de o placă video dedicată – NVIDIA MX 150, care e binevenită pentru gaming light, mai ales atunci când călătorești. Această placă video oferă performanțe de 4 ori mai bune decât o variantă integrată. Performanțele sistemului sunt dezvoltate procesorul Intel Core i7-8550U din generația a 8-a, acompaniat de 8 sau 16GB memorie RAM DDR4 la 2400Mhz. Stocarea poate fi hibridă cuplând un hard de până la 2TB HDD cu un SSD de până la 512GB. Acești parametri sunt variabili, în funcție de buget și de scop, vei putea alege configurația optimă.

ASUS VivoBook S530

ASUS VivoBook S530

Laptopul cântărește 1,8 kilograme, iar profilul e de 18 mm. Pe o parte avem 2 porturi USB 2.0 tip A și un cititor de carduri MicroSD, iar pe parte dreaptă avem jackup audio combo, un port USB-C, ieșirea HDMI 1.4 și un USB 3.1 tip A. Conectarea la Internet se va face prin WiFi dual-band 802.11ac sau puteți opta pentru un adaptor opțional pe USB.

VivoBook S15 S530: Prezentare video

Bateria laptopului are o capacitate de 42Wh, având 3 celule. Cu funcția de reîncărcare rapidă, bateria poate ajunge la 60% din capacitate în doar 49 de minute. Bateria are o durată de viață de oână la 3 ori mai lungă comparative cu cele standard litiu-ion. În plus, laptopul are o tehnologie integrată de încarcare și protecție a bateriei, care aplică diverse măsuri specific de scădere a ratei de dilatare a în timpul încărcării, ceea ce ajută la buna ei funcționare.

Află mai multe despre ASUS VivoBook S15 S530 accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Laptops/ASUS-VivoBook-S15-S530UF/