HomeStiriGaming performant pe laptopuri ultrasubțiri: ROG Zephyrus G GA502
ROG Zephyrus G GA502

Gaming performant pe laptopuri ultrasubțiri: ROG Zephyrus G GA502

Seria de laptopuri Zephyrus a adus gamingul performant într-o zonă rezervată, de regulă, sistemelor voluminoase. Dacă Zephyrus S GX701 și GX531 au stabilit acest drum printr-un design deosebit, cu o poziție avansată a tastaturii care lasă mai mult spațiu pentru răcire și reduce temperatura zonelor unde se așează mâinile, modelul GX502 a revenit spre design-ul tradițional.

Procesor AMD Ryzen pe Zephyrus G GA502

Toate modelele de mai sus au la bază procesoare Intel Core și grafică NVIDIA, aceasta fiind combinația aleasă de foarte mulți pasionați de gaming. Laptopul ROG Zephyrus G GA502 vine cu un procesor AMD Ryzen 7 și grafică GeForce GTX 1660 Ti deosebindu-se de modelele prezentate până acum.

ROG Zephyrus G GA502

ROG Zephyrus G GA502

Asemeni celorlalte modele Zephyrus și acesta din urmă păstrează echilibrul extraordinar dintre performanță și portabilitate, aducând sistemele ultrasubțiri către un public mai larg. Procesorul AMD Ryzen 7 și placa video GeForce GTX 1660 Ti permit obținerea unei autonomii de până la 8,8 ore. Tastatura iluminată Aura Sync poate fi personalizată, fiind posibilă sincronizarea luminilor cu celelalte dispozitive periferice.

Sistemul poate fi utilizat fără efort și fără griji, GA502 având o grosime de 20mm și o greutate de 2.1kg. Rama subțire mărește suprafața frontală vizibilă și contribuie la păstrarea dimensiunilor reduse, spațiul rămas putând fi folosit pentru alte activități.

Prezentare video: ASUS ROG Zephyrus S GX502