HomeStiriASUS Zenfone 6 întrece Samsung-ul S10+ în benchmark-ul AnTuTu
ASUS ZenFone 6 ZS630KL

ASUS Zenfone 6 întrece Samsung-ul S10+ în benchmark-ul AnTuTu

Piața mobile este surprinzătoare, lansările de noi produse derulându-se cu o viteză mult prea mare pentru un utilizator ce nu și-a făcut drept scop monitorizarea acestor date.

ASUS Zenfone 6 este surpriza plăcută a acestei primăveri într-o piață în care prețul telefoanelor high-end părea să nu aibă o limită superioară. Lansat oficial în data de 16 mai 2019, la Valencia, Spania, Zenfone 6 oferă o nouă abordare pentru camerele telefonului. Grupul format din două camere poate fi rotit pentru a fi utilizat drept cameră frontală, utilizatorul având la dispoziție cel mai recent senzor Sony IMX586 48MP cu diafragmă largă f/1.79 și tehnologie Quad Bayer și o cameră secundară de 13MP și cu unghi larg de 125°.

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

ZenFone 6 are la bază cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 855, cu procesor octa core pe 7nm la 2.8GHz și până la 8GB memorie RAM. Procesorul de top furnizează modelului ZenFone 6 performanțe ultrarapide și ultrafluide, permițându-i să ruleze cu ușurință cele mai pretențioase aplicații și jocuri. Snapdragon 855 oferă o creștere de până la 45% a performanței procesorului și randare grafică de până la 20% mai rapidă comparativ cu generația precedentă. Un acumulator de mare capacitate, de 5000mAh, oferă o autonomie de până la două zile.

Vezi prețul pentru ASUS Zenfone 6 ZS630KL-2A002EU

Puterea noului ASUS Zenfone 6 este remarcabilă, în bechmark-ul AnTuTu reușind să devanseze clar telefonul Samsung S10+, deși prețul acestuia din urmă este cu mult mai mare.

ASUS Zenfone 6 vs Samsung S10+ în AnTuTu