HomeStiriStimulează creativitatea cu ASUS Zenbook Flip
ASUS Zenbook Flip 13

Stimulează creativitatea cu ASUS Zenbook Flip

Laptopurile ASUS Zenbook Flip sunt instrumente perfecte de lucru atât la birou cât și în afara lui. Noile portabile de la ASUS combină ușurința în utilizare a unui laptop cu versatilitatea unei tablete, oferind un instrument nou pentru lucrul în echipă. ZenBook Flip 13 dispune de un design NanoEdge, cu margini ultra-subțiri, ceea ce îl ajută să fie cu 10% mai mic decât predecesorul său.

În cazul modelului ZenBook Flip 13 UX362, marginile ultrasubțiri îi conferă un raport ecran/corp de 90%, laptopul fiind mult mai compact. Balamaua versatilă 360° ErgoLift permite întoarcerea ecranului la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tabletă cu ecran generos și sistem de operare Microsoft Windows. Suportul pentru stilul activ și inovatorul touchpad NumberPad cu funcționalitate dublă completează instrumentele aflate la îndemâna utilizatorului.

ASUS Zenbook Flip 13 UX362FA

Utilizatorii ce preferă ecranele mai mari au la dispoziție modelul ZenBook Flip 15 UX562. Ecranul 4K UHD NanoEdge integrat pe ZenBook Flip 15 este cu adevarat impresionant, oferind un nivel ridicat al detaliilor și culori intense. Panoul este validat PANTONE și oferă o reproducere precisă a culorilor, fiind calibrat din fabrică. Profesioniștii din domeniul grafic vor aprecia noile posibilități oferite de ZenBook Flip 15.

Vezi oferta UX362 Vezi oferta UX562

ZenBook Flip 15 este construit utilizând componente de înalta performanță, inclusiv cele mai recente procesoare Intel Core i7 și până la 16GB de memorie RAM. Soluția ultra-rapidă de stocare SSD ajută modelul ZenBook Flip 15 să încarce sistemul de operare în câteva secunde, în timp ce aplicațiile sunt încarcate aproape instantaneu.

Prezentare video ASUS ZenBook Flip UX362