HomeProduseLaptopuriPrezentare video: ROG Zephyrus S GX531 – Subțire și puternic
Prezentarea video a laptopului ROG Zephyrus S GX531

Prezentare video: ROG Zephyrus S GX531 – Subțire și puternic

ROG Zephyrus S este cel mai bun exemplu de tehnologie înaltă, împinsă spre limita superioară, pentru a se poziționa deasupra concurenței. Zephyrus S este o mașină de gaming, gândită pentru a susține un număr ridicat de cadre pe secundă în cele mai pretențioase jocuri. În ciuda proceselor de fabricație tot mai fine și a optimizărilor de consum energetic, performanța aduce cu sine o emisie ridicată de căldură și un lanț de probleme a căror rezolvare a venit printr-o serie de soluții ingenioase.

Pentru a obține un corp compact cu grosimea de aproape 15 mm, ASUS a gândit un capac ce se ridică mecanic atunci când ridicăm ecranul. Spațiul creat între masă și corpul laptopului devine o grilă de ventilație generoasă, ce permite o mai bună absorbție de aer. În acest fel, ROG Zephyrus S GX531 își reduce profilul fără a altera specificațiile.

Procesor și placă video de ultimă generație

Zephyrus S GX531 integrează un procesor Intel Core i7-8750H, din generația a opta și un accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2080 (Max-Q) cu 8GB de memorie. Ecranul de 15,6″, cu rame super-înguste are o amprentă cât mai mică, astfel că puteți transporta portabilul într-o geantă dedicată mult mai ușor. Rata de refresh de 144Hz și tehnologia G-Sync au devenit chestiuni esențiale pentru un laptop de gaming, iar Zephyrus S GX531 poate rula jocurile la un nivel dinamic fără precedent, cu maximum de claritate.

Acceleratorul video este răcit de sistemul ROG Active Aerodynamic System ce susține frecvențele înalte de funcționare necesare în jocuri. Tunelul antipraf păstrează radiatoarele curate păstrând în timp performanțele inițiale și stabilitatea sistemului.

Spectaculos este și touchpad-ul din partea dreaptă a tastaturii, ce se poate transforma într-o tastatură numerică iluminată prin apăsarea unui buton. Acesta este denumit NumberPad și face parte din inovațiile recente ce și-au găsit locul pe cele mai noi portabile ASUS.

Vezi prezentarea video: ROG Zephyrus S GX531

Sistemul de iluminare oferă reflexii dincolo de birou, nu doar prin logoul de pe capac, ci și prin liniile difuze din zona frontală a laptopului. Aceste linii luminoase proiectează o strălucire Aura Sync în mediul de joc și oferă o multitudine de opțiuni de personalizare.

Zephyrus S este o alternativă pentru oamenii care prioritizează portabilitatea deasupra altor caracteristici, precum și un excelent desktop replacement, ideal pentru activități ce necesită putere de calcul.

Vezi ofertele curente pentru ROG Zephyrus S GX531