HomeProduseLaptopuriPrezentare video: ASUS TUF Gaming FX504GD
Prezentare video ASUS TUF Gaming FX504GD

Prezentare video: ASUS TUF Gaming FX504GD

Seria TUF Gaming este recunoscută pentru modelele sale durabile, cu standarde mai înalte decât cele folosite de regulă în industrie. TUF Gaming FX504GD este în primul rând un laptop pe care te poți baza în orice moment, fără teama că o mișcare mai fermă și mai rapidă îl va deteriora. Carcasa este construită din plastic dur, cu o textură mată, rezistentă la uzură și la zgârieturi. Capacul ecranului este acoperit cu aluminiu împrumutând modelele de finisare ale laptopurilor industriale.

Avantajele memoriei Intel Optane

Laptopul este echipat cu un procesor Intel Core i5 8300H din generația a 8-a, însă există și versiuni cu procesor Intel Core i7 8750H. Portabilul pune alături de puternicele procesoare – 8GB de memorie RAM + 16GB memorie pentru cache Intel Optane. Aceasta din urmă accelerează răspunsul sistemului prin stocarea aplicațiilor și a fișierelor accesate în mod frecvent, utilizatorul nemaifiind nevoit să aștepte citirea și transferarea acestora de pe hardul hibrid de 1TB.

Intel Optane îmbunătățește performanțele sistemului cu ~30%, înjumătățind timpul de realizare a sarcinilor zilnice, crescând productivitatea. Această tehnologie folosește memoria 3D XPoint, mai rapidă decât tradiționalul flash NAND.

Ecran de nivel IPS ca 120Hz

Ecranul este unul dintre punctele tari ale noului portabil. Având o frecvență de 120Hz și tehnologie G-Sync, sistemul vă permite să rulați jocuri la un framerate ridicat, fără latențe și fără sacadări. Grafica de înaltă calitate este generată de un accelerator NVIDIA GeForce GTX 1050 cu 4GB VRAM.

Sistemul de sunet surround pe 7.1 canale completează această atmosferă perfectă, evidențiind efectele sonore din jocuri.

Vezi prezentarea video a laptopului TUF Gaming FX504GD

Atunci când lucrurile devin complicate, iar jocul capătă intensitate, TUF Gaming FX504GD are la dispoziție sistemul de răcire Anti-Dust Cooling ce ține temperaturile sub control și asigură stabilitatea performanțelor.

Vezi ofertele actuale TUF Gaming FX504GD