HomeStiriROG a fost prezent la PAX East 2019
ROG Strix GL12

ROG a fost prezent la PAX East 2019

PAX East 2019 a fost organizat în perioada 28-31 martie 2019, în orașul Boston din statul american Massachusetts. Lista companiilor prezente la PAX East 2019 este foarte lungă, amploarea evenimentului depășind cu mult ceea ce se întâmplă în țara noastră.

Republic of Gamers susține gamingul

Republic of Gamers susține evenimentele de gaming desfășurate în toată lumea, iar de la PAX East 2019 nu ar fi avut cum să lipsească. Vizitatorii de la PAX East 2019 au putut testa sisteme desktop precum ROG Strix GL12CX sau ROG Strix GL10CS precum și jocuri de top, apărute anul acesta.

ROG oferă la PAX East 2019 cele mai puternice sisteme de gaming

Jocurile video indie (prescurtare de la independent video game) sunt create fără suportul financiar al unei companii, existând totuși unele excepții în care jocuri finanțate de diverse entități sunt considerate indie. Aceste jocuri se evidențiază prin lucrurile noi pe care le aduc și se bazează pe distribuția digitală prin intermediul Internetului. La PAX East 2019, Greg de la ROG North America a stat de vorbă cu creatorii acestor jocuri, ce au ales sisteme ASUS pentru a arăta publicului noutățile.

Jocurile Indie rulează la PAX East 2019 pe sisteme ASUS

PAX este o serie de evenimente de gaming ce se organizează în orașele americane Seattle, Boston, Melbourne, Philadelphia și San Antonio. Fondat de Jerry Holkins și Mike Krahulik, autorul seriei comice Penny Arcade, fiecare eveniment este dedicat pentru a susține și a celebra jocurile video.