HomeProduseLaptopuriUn ZenBook potrivit pentru fiecare
Seria ASUS ZenBook 13, 14, 15

Un ZenBook potrivit pentru fiecare

Gama de portabile ZenBook este construită să îndeplinească cerințele celor mai pretențioși utilizatori, oferind mobilitate, performanță și autonomie îndelungată. Indiferent de activitatea ta, ASUS are un model care să se potrivească perfect dorințelor tale.

Mai multă mobilitate cu ZenBook 13 UX333

ZenBook 13 UX333 este cea mai bună alegere pentru cei care pun portabilitatea pe primul loc. Carcasa ultra-compactă și ultra-subțire se potrivește perfect în geantă, iar ecranul NanoEdge maximizează aria vizibilă fără a crește dimensiunile generale ale modelului. Ecranul este de-a dreptul spectaculos oferind imagini mai captivante, cu puține elemente care să vă distragă atenția.

Vezi cele mai noi oferte pentru ASUS ZenBook 13 UX333!

Dimensiunile sale reduse au impus implementarea unui nou tip de touchpad, mult mai avansat, care se poate transforma într-o tastatură numerică tactilă. Exclusivul NumberPad pornește la simpla atingere a unui buton și transformă touchpadul multistratificat într-o tastatură iluminată. NumberPad nu numai că îmbunătățește productivitatea, dar oferă o modalitate spectaculoasă de a introduce date numerice.

Urmărește prezentarea video ZenBook 13 UX333

ZenBook 14 UX433, eleganță pentru un stil dinamic

Performanța este o caracteristică a întregii serii ZenBook, iar în acest sens, UX433FN folosește cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core din generația a opta, o placă grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce MX150, până la 16GB memorie RAM, un SSD ultrarapid pe PCIe și conectivitate Wi-Fi de clasă gigabit.

Vezi cele mai noi oferte pentru ASUS ZenBook 14 UX433!

Asemenea modelului UX333, ZenBook 14 UX433FN poate include, opțional, exclusivul NumberPad. Laptopul integrează un ecran NanoEdge cu diagonala de 14″ pentru o imagine captivantă, iar pe plan audio, beneficiază de patru difuzoare pentru un sunet imersiv, cu un răspuns în frecvență crescut de 1.4X comparativ cu modelul precedent, UX430.

Urmărește prezentarea video ZenBook 14 UX433FN

ZenBook 15, cel mai mic laptop de 15″ din lume

ASUS ZenBook 15 UX533F este un laptop cu diagonala de 15,6″ ce profită din plin de suprafața disponibilă. Rama foarte subțire pe toate cele patru laturi maximizează aria vizibilă, oferind un raport ecran/corp fără rival, de până la 92%. Acest model are chiar o amprentă mai mică decât unele laptopuri cu ecran de 14″. Față de generația anterioară ZenBook 15 (UX530), UX533FD este cu 12% mai mic. Mecanismul ErgoLift permite înclinarea tastaturii pentru utilizarea mai confortabilă.

Vezi cele mai noi oferte pentru ASUS ZenBook 15 UX533!

ASUS ZenBook 15 UX533F este construit pe baza procesoarelor Intel Core i7 din a opta generație și a graficii NVIDIA ce urcă în gamă GeForce MX1050 Max-Q. Cei 16GB de memorie RAM și SSD-uri PCIe ultrarapide asigură faptul că dumneavoastră veți avea o experiență de lucru fluidă, indiferent cât de complexă este aplicația pe care o rulați.

Urmărește prezentarea video ZenBook 15 UX533F

Toate modelele sunt testate pentru a îndeplini standardele militare de fiabilitate (MIL-STD-810G), cu teste solicitante ce includ valori extreme pentru altitudine, temperatură și umiditate, alături de căderi, șocuri și teste de vibrare. Află mai multe despre procedura de testare!