HomeProduseLaptopuriPrezentare video: ASUS ZenBook UX431
ASUS ZenBook UX431

Prezentare video: ASUS ZenBook UX431

Linia de laptopuri ZenBook este caracterizată de finisaje clasice, design care promovează productivitatea și specificații de ultimă oră. ZenBook 14 UX431 echilibrează raportul dintre preț și performanță pentru a oferi un ultrabook elegant și accesibil, care nu face rabat de la putere și eficiență.

Odată cu ridicarea capacului vom vedea panoul de sticlă cu diagonala de 14 inci și rezoluție Full HD 1920×1080. Acesta este un panou de tip IPS ce oferă unghiuri de vizualizare excelente și o culoare uniformă. Panoul NanoEdge micșorează ramele de pe ambele părți până la 6,5 mm, reducând totodată dimensiunea generală a laptopului.

ASUS ZenBook UX431 este echipat cu procesoare Intel Core i3, i5 și i7 din cea de a opta generație cu frecvențe de top de până la 4,6 GHz, atinse datorită tehnologiei Turbo Boost. Memoria RAM nu mai este un lux, ZenBook UX431 fiind disponibil cu până la 16GB de memorie de lucru pentru o activitate fluidă, fără întreruperi. Mai mult, un SSD de până la 1TB oferă o combinație între spațiul atât de necesar și latențeșe reduse.

Descoperă în clipul de mai jos noul ASUS ZenBook UX431!

Prezentare video: ASUS ZenBook UX431