HomeStiriASUS ZenFone Max Pro M2 în redacția Mobilissimo

ASUS ZenFone Max Pro M2 în redacția Mobilissimo

ASUS ZenFone Max Pro M2, telefonul inteligent echipat cu o baterie generoasă, a ajuns în redacția Mobilissimo.

Noul telefon folosește din plin performanțele platformei mobile Snapdragon 660 pentru a-ți oferi puterea de a obține tot ceea ce îți propui. Bateria sa foarte puternică de 5000mAh este perfectă pentru acțiune non-stop în jocurile mobile favorite sau pentru a urmări filme. Dispozitivul este protejat impecabil de către sticla Corning Gorilla Glass 6 aplicată frontal.

Handsetul este acum mai arătos şi primeşte extra RAM, având la dispoziţie 6GB acum, dar şi stocare de 64GB. Avem şi slot microSD, cu vestea bună că e separat de slot-urile SIM. Camera duală din spate are senzori de 12 MP + 5 MP, dar face o treabă mai bună decât predecesorul cu 13 MP + 5 MP şi mă refer la claritate şi culori în special. Apare şi un upgrade considerabil la camera selfie, acum de 13 MP şi cu propriul blitz, se spune în recenzia postată pe siteul Mobilissimo.

Sistemul de camere duale cu procesare AI este echipat cu un senzor principal de top Sony ce surprinde fotografii fantastice de fiecare dată pentru fiecare subiect fără să trebuiască să sa te gândești de două ori la setări.

Urmărește prezentare video de mai jos și află mai multe despre ASUS ZenFone Max Pro M2.

Prezentare video: ASUS ZenFone Max Pro M2