HomeCampanii si concursuriFanii ROG din Constanța pot testa în martie noile portabile Republic of Gamers
ROG Zephyrus S GX701

Fanii ROG din Constanța pot testa în martie noile portabile Republic of Gamers

Republic of Gamers organizează în perioada 1-10 martie 2019, în cadrul City Park Mall din Constanța, un nou eveniment Join The Republic, dedicat fanilor și pasionaților de gaming.

Evenimentul are o agendă încărcată, pe placul tuturor gamerilor din Constanța. Vor fi organizate sesiuni free-to-play și competiții în FIFA 19, Counter-Strike: Global Offensive și Fortnite, dotate cu premii pentru cei mai buni jucători.

Află mai multe detalii despre program și înscrieri din evenimentul de pe Facebook

Printre noile laptopuri de gaming ce vor fi expuse în City Park Mall Constanța se numără modele titrate, precum: ROG Zephyrus S (GX701) și ROG GL504. Vizitatorii le vor putea testa pe toate acestea la standuri, alături de telefonul de gaming ROG Phone.

ROG Zephyrus S GX701, cel mai compact laptop de gaming

ROG Zephyrus S GX701 este o adevărată demonstrație tehnologică având la bază cele mai puternice procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a și până la 24GB de memorie RAM. Panoul de nivel IPS are frecvența de 144Hz, fiind unul dintre cele mai rapide de pe piață. Cu Zephyrus S GX701 niciun cadru nu scapă unui ochi ager, adversarii fiind tot timpul în bătaia armei.

ROG Zephyrus GX701

ROG Zephyrus GX701

 

ROG Zephyrus S (GX701) este o adevărată demonstrație tehnologică având la bază cele mai puternice procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a și până la 24GB de memorie RAM. Panoul de nivel IPS are frecvența de 144Hz, fiind unul dintre cele mai rapide de pe piață. Cu Zephyrus S GX701 niciun cadru nu scapă unui ochi ager, adversarii fiind tot timpul în bătaia armei.

Modelul ROG GL504 iese în evidență printr-o serie de caracteristici bine țintite. Acesta beneficiază de o tastatură echipată cu tehnologia HyperStrike Pro, ce oferă control total la o atingere distanță. Sistemul de iluminare RGB pe patru zone, grupurile de taste evidențiate și tastele cu o curbură de 0,25mm oferă mai multă siguranță și mai mult confort în utilizare. Tehnologia exclusivă ROG Overstroke permite identificarea mai rapidă a tastelor activate și o distanșă de apăsare extinsă, pentru utilizare rapidă, precisă și fără efort.

ROG Strix SCAR II GL504

ROG Strix SCAR II GL504