HomeStiriFă cunoștință cu incredibilul #ZenFone 6!

Fă cunoștință cu incredibilul #ZenFone 6!

ASUS a debutat pe segmentul telefoanelor mobile ceva mai târziu decât concurenții săi, însă a recuperat rapid terenul și a demonstrat că telefoanele high-end și luxul pot fi accesibile oricui.

În 2019, ASUS pregătește lansarea unei noi generații de telefoane, ce va fi prezentată în luna mai 2019, în Valencia, Spania. Informațiile pe care le putem extrage din teaserul video, recent dat publicității, sunt destul de puține, însă, cu această ocazie facem o recapitulare a telefoanelor care au creat celebritatea seriilor Zenfone.

Cum a început istoria telefoanelor ZenFone?

  • În anul 2014 ASUS a lansat trei telefoane cu procesoare Intel, care se numeau simplu ZenFone 4, 5 și 6. Nimeni nu știa ce va urma, iar această organizare părea ideală, cel puțin pentru moment.
  • Zenfone 2 a apărut în anul 2015 și prefigura deja o poveste de succes.
  • Luna mai 2016 ne aducea modelul Zenfone 3, un telefon foarte apreciat, ce poziționa ASUS într-o zonă exclusivistă. Zenfone 3 a fost o piatră de hotar, ce ne-a arătat că performanța poate fi accesibilă.
  • Zenfone 4 a venit în august 2017, iar utilizatorii s-au obișnuit cu o succesiune rapidă a modelelor ASUS.
  • În urmă cu un an, în luna februarie 2017, era lansat Zenfone 5, un telefon disponibil în întreaga lume, ce are la bază platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636. Zenfone 5 a reprezentat o adevărată revoluție în ceea ce privește camerele foto și capacitatea de a identifica scenarii și de a face reglajele în mod automat. La numai un an de la lansarea sa, Zenfone 5 va preda ștacheta următorului model ale cărui performanțe sunt ținute secrete.

ASUS publică acum un prim teaser video, ce ilustrează viitorul telefon și ne lasă să deslușim primele sale caracteristici.

Fă cunoștință cu incredibilul #ZenFone 6, în curând!