HomeStiriDescoperă noul ZenFone Max Pro (M2)!

Descoperă noul ZenFone Max Pro (M2)!

Ecosistemul Android devine din ce în ce mai complex, iar programatorii profită de puterea noilor telefoane pentru a dezvolta aplicații ce necesită resurse tot mai mari. Energia este esența lumii noastre, iar timpul cea mai prețioasă resursă. Pierdem momente prețioase așteptând în trafic sau încărcând dispozitivele mobile.

ASUS ZenFone Max Pro (M2) este un telefon care îți oferă mai multă energie și o autonomie mai îndelungată, ca tu să ai la îndemână toate instrumentele de comunicare, chiar și după o zi foarte aglomerată. Astăzi, noile telefoane profită din plin de tehnologia avansată și de ajustările ce au permis un consum redus de energie. Drept urmare, valorile pe care le avem disponibile odată cu ZenFone Max Pro sunt pur și simplu incredibile.

Descoperă noul ZenFone Max Pro (M2) ZB631KL!

Din punct de vedere tehnic, ZenFone Max Pro (M2) se bazează pe o platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 660, eficientă din punct de vedere energetic, ce are în spate o baterie puternică de 5000mAh. Telefonul poate rula non-stop filme sau clipuri de pe YouTube și este ideal pentru navigarea pe Internet. Chiar și după o zi plină de astfel de activități, Max Pro (M2) are suficientă energie pentru a verifica aplicațiile de comunicații sau social media, fără ca utilizatorul să fie nevoit să-l reîncarce. Altfel, telefonul poate rezista până la 35 de zile în regim de așteptare, fiind unul dintre modelele cu cea mai mare autonomie pe care le puteți găsi astăzi pe raftul magazinelor. Mai mlt, utilizatorii se pot juca pe telefon timp de până la 10 ore, se pot bucura de clipurile de pe Youtube timp de până la 19 ore sau să navigheze online prin Wi-Fi, până la 23 de ore.

Dacă performanțele descrise mai sus ți-au captat atenția urmărește prezentările noului telefon ASUS ZenFone Max Pro (M2) și prețul din magazinele din România.

Descoperă noul ZenFone Max Pro (M2)