HomeReduceri și oferte specialeCare e telefonul perfect pentru ea: Zen, Max sau ROG?
ZenFone 5Z

Care e telefonul perfect pentru ea: Zen, Max sau ROG?

Alegerea unui cadou de 8 Martie e o sarcină dificilă mai ales dacă nu ești familiarizat cu dorințele ei sau din contră o cunoști de prea mult timp și ai epuizat deja „cele mai bune cărți”. Atunci când reușești să faci o alegere excelentă și o surprinzi în mod plăcut, vei trăi satisfacția și împlinirea unei bune relații.

ASUS oferă produse cu finisaje luxoase la exterior și tehnologie de ultimă oră drept garanției a calității. Am selectat pentru dumneavoastră trei modele performante, cu finisaje luxoase, ce se potrivesc la orice ținută.

ZenFone 5 – pentru stil și performanță

ASUS ZenFone 5 este un telefon de ultimă generație, element central al seriei cu același nume, ce îi conferă utilizatorului atuurile celor mai noi tehnologii din industrie.

ZenFone 5 are un design și o construcție ce denotă calitate, prestanță și eleganță. Rama din aliaj de aluminiu și cele două foi de sticlă specială, ce protejează atât ecranul cât și partea din spate, sunt îmbinate perfect printr-o tehnică de producție perfecționată în timp. Ecranul spectaculos este acoperit cu sticlă conturată 2.5D și se întinde din margine în margine, lăsând loc în partea superioară pentru difuzor, camera foto și senzori.

Află mai multe despre ASUS ZenFone 5

ZenFone Max Pro M2 – pentru autonomie și libertate

ASUS ZenFone Max Pro (M2) este primul ZenFone ce apelează la finisajele Wave pentru o notă în plus la capitolul eleganță – vezi prezentarea video. Un efect optic dinamic și rafinat, creat prin utilizarea unei acoperiri în 16 straturi – fiind atractiv din orice unghi, evidențiind reflexiile și jocurile de lumină. Designul 3D, curbat, din partea din spate nu este numai confortabil, ci și elegant.

ZenFone Max Pro (M2) preia performanțele cunoscute ale platformei mobile Qualcomm Snapdragon 660 pentru un răspuns rapid. Bateria masivă de 5000mAh este perfectă pentru gaming mobil non-stop sau filme, iar telefonul este impecabil protejat frontal cu sticlă Corning Gorilla Glass 6.

Consultă cele mai bune oferte pentru ZenFone Max Pro M2

ASUS ZenFone Max Pro (M2)

ASUS ZenFone Max Pro (M2)

ROG Phone – pentru jocuri mobile în cele mai bune condiții

ROG Phone este un telefon de gaming, compact și puternic, ideal pentru o persoană tânără și dinamică, plină de viață – vezi prezentarea video

ROG Phone duce performanțele din segmentul jocurilor mobile la următorul nivel, fiecare componentă fiind optimizată pentru a oferi o experiență foarte cursivă, fără întârzieri.

Sistemul unic de răcire GameCool 3D este format dintr-o cameră de vapori, un radiator din cupru și plăci de carbon plasate pe circuitele integrate pentru obținerea unei eficiențe superioare. Telefonul are trei senzori tactili ultrasonici Air Triggers și porturile amplasate pe lateral: doi dintre aceștia sunt proiectați pentru utilizarea în modul landscape și sunt programabili pentru a activa orice funcție sau acțiune care necesită în mod obișnuit o apăsare a ecranului.

Vezi prețurile actualizate pentru ROG Phone

Gaming mobil pe ROG Phone

Gaming mobil pe ROG Phone