HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Pro 15 UX580GD – cel mai puternic și mai atragător laptop pe care l-ați întalnit vreodată
ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

ASUS ZenBook Pro 15 UX580GD – cel mai puternic și mai atragător laptop pe care l-ați întalnit vreodată

ASUS ZenBook Pro 15 UX580GD este cel mai puternic, mai sofisticat și mai atrăgător laptop pe care l-ați întâlnit vreodată. principalul element de atracție îl reprezintă spectaculosul ScreenPad, un hibrid dintre un touchpad și un ecran cu rezoluție mare, ce oferă noi modalități de a interacționa cu portabilul. Acesta își poate modifica funcțiile în mod automat odată cu schimbarea aplicațiilor active și vă permite să vă creați propriile scurtături.

ASUS ScreenPad Toolbar

ASUS ScreenPad Toolbar

Echipat cu cele mai noi și performante componente, ZenBook Pro 15 a fost special conceput pentru a se achita cu succes de orice sarcină de utilizare. Mai performant decât multe sisteme desktop, procesorul sau de înaltă performanță, soluțiile de stocare de date ultra-rapide și soluția grafică excelentă vă ajută să duceți la îndeplinire și cele mai dificile sarcini de lucru, mai rapid ca niciodata.

ZenBook Pro 15 poate fi echipat cu un procesor Intel Core i9 de tip hexa-core, din Generatia a 8-a. Acesta este primul procesor Intel destinat platformelor mobile echipat cu șase core-uri și 12 magistrale de calcul, oferind performanțe mult mai bune decât generațiile anterioare și o experiență foarte cursivă, cu un nivel de răspuns excelent în utilizare.

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ZenBook Pro 15 utilizează soluții grafice ultra-performante, inclusiv acceleratoare video NVIDIA GeForce GTX 1050 pentru a obține performanțe grafice aproape de două ori mai bune decât GeForce GTX 950M. Acest monstru grafic cu suport DirectX 12 vă oferă toată puterea de care aveți nevoie pentru sarcinile de lucru cele mai intense, cum ar fi randarile 3D sau redarea de conținut 4K UHD, precum și imagini de o calitate perfectă în jocuri.

Pentru a putea afișa cele mai puternice și realiste culori posibile pe ecranul NanoEdge 4K UHD, ZenBook Pro 15 suportă un spațiu de culori excepțional de larg, cu acoperire 100% Adobe RGB și 132% sRGB. Spațiul de culori Adobe RGB este alegerea preferată a profesioniștilor din segmentul creativ, datorită gamei extinse de culori posibile, astfel încât imaginile afișate pe ecranul modelului ZenBook Pro 15 arată de-a dreptul extraordinar.