HomeProduseLaptopuriASUS TUF Gaming FX705 depășește orice așteptări
ASUS TUF Gaming FX705

ASUS TUF Gaming FX705 depășește orice așteptări

ASUS TUF Gaming FX705 va schimba felul în care priviți laptopurile pentru jocuri. FX705 este echipat cu o tastatură inspirată de sistemele desktop cu taste iluminate RGB, grup de taste WASD evidențiate și tehnologie Overstroke pentru control rapid și precis. Echipat cu un ecran NanoEdge de nivel IPS de ultima generație și durabilitate certificată la standardele militare MIL-STD-810G, FX705 oferă o experiență captivantă în jocuri la un nivel de preț accesibil.

Noul design NanoEdge dispune de margini și mai subțiri, de numai 7.18mm pentru un nivel de realism superior într-un pachet mult mai compact. FX705 este echipat cu un afișaj de nivel IPS cu rată de reîmprospătare ultra-rapidă, de până la 144Hz, pentru acțiune foarte cursivă în jocuri și minimalizarea tremurului de mișcare. Acoperirea de 100% a spațiului de culori sRGB și unghiurile largi de vizualizare asigură culori puternice și consistente, chiar și atunci când vizualizați ecranul din unghiuri extreme.

FX705 este disponibil în două variante de design ce reflecta pe deplin conceptul de rezistență și putere. Capacul din aluminiu în varianta Gri Metalic (Gunmetal Grey) sau cel din plastic de culoare neagră impresionează prin designul de tip Radiant-in-X, cu un finisaj metalic sau lucios complementar. Designul hexagonal de pe partea de jos a laptopului oferă o rigiditate structurală suplimentară, complemențând liniile agresive și moderne ale laptopului.

ASUS TUF Gaming FX705

ASUS TUF Gaming FX705

În ciuda dimensiunilor sale compacte, FX705 oferă întreaga putere a unui sistem desktop pentru jocuri. Este echipat cu procesoare hexa-core până la Intel Core i7-8750H din generația a 8-a, pentru a atinge viteze de până la 3.9GHz. Fiind echipat cu șase core-uri și fiind cu până la 23% mai puternic decât generația anterioară, acest procesor de ultimă generație permite realizarea mai rapidă și eficientă a sarcinilor de lucru concomitente, inclusiv jocuri, înregistrare și transmitere simultană de conținut video. FX705 poate fi de asemenea echipat cu soluții grafice până la NVIDIA GeForce GTX 1060, pentru imagini vii și jocuri cursive.