HomeProduseLaptopuriROG Strix GL753 – jocuri fără limite!
ROG Strix GL753

ROG Strix GL753 – jocuri fără limite!

Jocurile atrag ca un magnet adolescenții, ce preferă puterea și mobilitatea oferite de un portabil de gaming polivalent.
ROG GL753VD este un laptop de gaming, cu diagonala de 17,3 inci, ce integrează un procesor procesor Intel Core i7 quad-core din generația a 7-a, soluții grafice NVIDIA GeForce GTX 1050 și suport complet Microsoft DirectX 12. ROG Strix GL753 este însoțit de sistemul de operare Windows 10 pre-instalat și este gata din primul moment pentru cele mai noi jocuri.

Tastatura montată pe GL753VD este special concepută pentru jocuri, având comutatoare de tip foarfece cu o cursă de 2,5mm și iluminare RGB pe patru zone. De asemenea, tastatura include taste WASD iluminate, astfel încât veți ști întotdeauna care trebuie să fie poziția corectă a mâinilor voastre. În plus, o bară de spațiu de dimensiuni mari și tastele izolate pentru săgețile de navigație asigură faptul că toate funcțiile necesare se află la îndemână.

Procesorul Intel Core i7 quad-core susține sesiunile de intense de gaming cu ajutorul sistemului de răcire ROG Cooling Overboost. ROG Strix GL753 este echipat standard cu până la 32GB de memorie RAM DDR4, pentru a putea beneficia de viteze mai ridicate, capacități crescute și eficiență energetică incredibilă.

Port-ul reversibil USB Tip-C va oferă posibilitatea conectării mai rapide la dispozitive externe și viteze de transfer rapide.

ROG Strix GL753 este gata pentru sesiuni maraton în jocuri și vine echipat cu o serie de funcții ce vă pot ajuta să partajați și să transmiteți sesiunile voastre de jocuri către prieteni sau audiență. Microfonul sau în serie vă ajută să filtrați zgomotul ambiental pentru înregistrari de voce și mai clare.