HomeStiriROG Strix GL553 – Jocuri fără limite!
ROG Strix GL553

ROG Strix GL553 – Jocuri fără limite!

ROG Strix GL553 a fost special conceput pentru jocuri și echipat pentru creativitate. Laptopul vine echipat cu sistemul de operare Windows 10 pre-instalat și oferă din primul moment șansa de a experimenta jocurile și aplicațiile într-o manieră nemaiîntâlnită.

Procesor Intel Core i7 și GPU GTX 1050Ti

ROG Strix GL553 dispune de un procesor Intel Core i7 quad-core, soluții grafice NVIDIA GeForce GTX 1050Ti și suport complet Microsoft DirectX 12, ce va oferă performanțe puternice și imagini de o calitate exceptională.

Utilizatorii care au ales ROG Strix GL553 au la dispoziție o tastatură pentru jocuri, special concepută cu 4 zone de iluminare RGB și taste iluminate în roșu cu comutatoare foarfece, care oferă o cursă de 2.5mm, pentru senzații tactile deosebite în utilizare. De asemenea, tastatura include taste WASD iluminate, astfel încât veți ști întotdeauna care trebuie să fie poziția corectă a mâinilor voastre. În plus, o bara de spațiu de dimensiuni mari și tastele izolate pentru săgețile de navigație asigură faptul că toate funcțiile necesare se afla la îndemână.

ROG GL553VE

ROG GL553

Sistemul de răcire exclusiv ROG Cooling Overboost vă permite să ajustați vitezele ventilatoarelor și oferă eficiență crescută pentru stabilitate în orice condiții.

ROG Strix GL553 este echipat standard cu până la 32GB de memorie RAM DDR4 pentru a putea beneficia de viteze de funcționare mai ridicate, capacități crescute și eficiență energetică incredibilă.

ROG GL553VW

ROG GL553

ROG Strix GL553 poate fi achiziționat din magazinele locale la prețuri cuprinse între 4500 și 5500 de lei (în funcție de magazin și configurație).