HomeStiriASUS oferă o nouă stație de lucru pentru grafică și editare video

ASUS oferă o nouă stație de lucru pentru grafică și editare video

Prelucrarea fotografiilor și montajul filmelor sunt operațiuni care solicită din plin stațiile de lucru. Puterea de procesare și cantitatea de memorie RAM sunt parametri care fac diferența între mai multe zile de muncă și o prelucrare rapidă.

Pentru a veni în sprijinul profesioniștilor, ASUS introduce E900 G4, prima stație de lucru ce suportă grafică quad pentru a oferi performanță de ultimă oră și scalabilitate. Având la bază familia de procesoare Intel Xeon Scalable cu până la 28 de nuclee pe procesor pentru un total de 56 de nuclee în configurațiile cu două procesoare, 12 module de memorie ECC și până la patru acceleratoare grafice NVIDIA Quadro RTX, E900 G4 este optimizat pentru aplicații ce procesează din mers cantități uriașe de date, incluzând animație pe computer, modelare în arhitectură, simulare științifică și inteligență artificială.

ASUS E900 G4 este certificat de multipli vânzători independenți de software (ISV) pentru a asigura faptul că întrunește cerințele de business și oferă performanțe cheie pentru o gamă multiplă de aplicații.

ASUS E900 G4

ASUS E900 G4