HomeProduseLaptopuriPrezentare: ROG Zephyrus S cu Max-Q
ROG Zephyrus S (GX531)

Prezentare: ROG Zephyrus S cu Max-Q

ASUS contribuie foarte mult la dezvoltarea de tehnologii ce oferă numeroase avantaje în viața de zi cu zi. Laptopurile sunt mai subțiri, mai ușor de transportat, au autonomie mai mare și sunt mai performante. Portabilele din seria Republic of Gamers (ROG) sunt adevărate demonstrații tehnologice care ne arată ce se poate face cu tehnologia actuală.

ROG Zephyrus S – gaming în format slim

ROG Zephyrus S (GX531) este unul din modelele de redefinesc conceptul de laptop subțire și foarte puternic. Zephyrus S s-a poziționat din primul moment ca cel mai subțire laptop de gaming din lume, cu o configurația foarte puternică, specifică mai degrabă desktopurilor de gaming.

De la o primă privire mai atentă se pot vedea o serie de elemente diferite de cele pe care le puteți găsi la un laptop obișnuit. Zephyrus S are o suprafață foarte mare între ecran și tastatură ce ascunde un sistem de răcire avansat, capabil să răcească în mod simultan o placă video GeForce GTX 1060 și un procesor Intel Core i7 din generația a opta.

ROG Zephyrus S (GX531)

ROG Zephyrus S (GX531)

Modelele din acestă serie sunt echipate cu până la 24GB de memorie RAM și stochează datele pe SSD-uri M.2 NVMe de până la 512GB.

Panourile sunt alese astfel încât să afișeze cât mai bine jocurile rapide. Cu o frecvență de 144Hz, un timp de răspuns de 3ms și o acoperire de 100% a spectrului de culoare sRGB, ecranul Full HD al laptopului Zephyrus S este perfect pentru titluri precum: Call of Duty: Black Ops 4, Overwatch, CS:GO, LoL sau Dota 2.

Prezentare: ROG Zephyrus S cu Max-Q