HomeProduseLaptopuriDescoperă noul laptop convertibil ZenBook Flip UX362 – vezi prezentarea video
Prezentare video ZenBook Flip UX362

Descoperă noul laptop convertibil ZenBook Flip UX362 – vezi prezentarea video

ASUS Zenbook Flip 13 UX362FA este o reiterare a cunoscutei serii de portabile ZenBook Flip, ce combină versatilitate cu elementele ce aduc eficiență în activitatea de zi cu zi. Noul model de 13″ nu se sfiește să afișeze elementele metalice cu suprafețe fine și capătă greutatea și rezistența pe care și-o doresc utilizatorii. Laptopul este dens, iar balamaua metalică dublă, ce leagă ecranul NanoEdge cu margini ultra-subțiri de corpul laptopului este mai puternică.

Laptop convertibil prin balamaua rezistentă ErgoLift

Balamaua ErgoLift cu deschidere la 360 de grade, instalată pe ZenBook Flip 13 oferă o funcționare deosebit de cursivă, menținând ecranul într-o poziție sigură indiferent de unghi. Această balama dispune de un mecanism cu acțiune dublă ce ridică și ajustează poziția tastaturii pentru a beneficia de condiții optime de utilizare, atunci cand ecranul este deschis la un unghi de peste 135 de grade. Pentru a asigura o fiabilitate maximă, balamaua ErgoLift este testată intensiv, durata de funcționare fiind estimată la peste 20.000 de cicluri închidere/deschide, o valoare suficient de mare pentru a acoperi întreaga perioadă de utilizare a produsului.

Ecranul are o diagonală de 13 inci și se întinde din margine în magine, oferind o suprafață utilă cât mai mare, fără elemente care să distragă atenția. De altfel, raportul ecran/corp ajunge la 90%, cifră care arată eficiența cu care este folosită suprafața disponibilă.

Porturi și conectivitate

Fiind vorba de un model Flip, ce poate fi folosit și ca tabletă, UX362FA are butonul de pornire/oprire pe laterala stângă, pentru a fi accesibil în oricare dintre modurile posibile de utilizare. Tot pe partea stângă veți găsi un conector USB 2.0, un conector audio de 3,5mm și două LED-uri discrete care indică starea de încărcare și funcționare. Pe partea dreaptă, ASUS a montat două porturi USB 3.1 Type-C, deosebit de utile pentru noile generații de dispozitive mobile, o ieșire HDMI, perfectă pentru a conecta videoproiectoarele și televizoare actuale, și conectorul pentru alimentare.

ASUS Zenbook Flip 13 UX362FA are la bază procesoarele Intel Core i7 și i5 din generația a opta, cu un consum redus de energie, modelul Core i7-8565U având vârfuri de funcționare de până la 4.0GHz. Așa după cum vă așteptați, Flip 13 stochează datele pe un SSD de până la 512GB și oferă configurații cu până la 16GB de memorie RAM.

Autonomia nu mai este o problemă pentru noile generații de portabile. ZenBook Flip 13 acoperă întreaga zi de lucru, iar în cazul în care doriți să reîncărcați, bateria poate ajunge la capacitatea de 60% în numai 49 de minute. ZenBook Flip 13 utilizează o baterie de capacitate mare ce nu va va dezamăgi, indiferent de cât de lungă și obositoare este ziua voastră de lucru. Iar tehnologia sa de reîncărcare ultra-rapidă va permite să atingeți o capacitate de până la 60% în doar 49 de minute, astfel încât veți fi gata de lucru mai repede că niciodată.

Urmărește prezentarea video pentru ZenBook Flip UX362