HomeMediaArenaIT.ro despre ZenFone 5Z: „Este unul dintre cele mai bune telefoane din acest an, dar în același timp printre cele mai accesibile”

ArenaIT.ro despre ZenFone 5Z: „Este unul dintre cele mai bune telefoane din acest an, dar în același timp printre cele mai accesibile”

Este unul dintre cele mai bune telefoane din acest an, dar în același timp printre cele mai accesibile„, nota redactorul arenait.ro despre telefonul ASUS ZenFone 5Z. Telefonul lansat în vară va primi Android Pie în ianuarie 2019.

ASUS Zenfone 5z este un flagship in adevaratul sens al cuvantului. Primesti fix ce ai nevoie intr-un buget de 500 de euro. Ecranul este mare, luminos, cu rezolutie ridicata si fara nici o problema. Difuzoarele sunt puternice dar nu ofera neaparat claritate. Ai nevoie de casti pentru asta. Autonomia de 2 zile este un lux daca ma intrebati pe mine si este un punct pozitiv foarte mare„, se mai arată în review.

ZenFone 5Z are ecran de 6,2 inci, performanțe extreme și camere foto duale, care valorifică puterea inteligenței artificiale (AI). Echipat cu cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 cu performanțe fluide și eficiență energetică ridicată, ZenFone 5Z include o suită completă de funcții îmbunătățite prin AI, bazate pe Qualcomm Artificial Intelligence Engine (AIE). Poate avea până la 8GB de memorie RAM și până la 256GB spațiu de stocare pentru performanțe extreme.

Consultă ofertele actuale pentru ZenFone 5Z

ZenFone 5Z are un sistem inteligent cu două camere foto ce se adaptează și învață, oferind fotografii perfecte de fiecare dată. Având un senzor de imagine de top Sony IMX363, cameră secundară cu unghi larg de 120° și funcții îmbunătățite prin AI – incluzând Auto Scene Detection, efecte în timp real pentru portrete, AI Photo Learning și înfrumusețare în timp real – ZenFone 5Z încurajează creativitatea și îi lasă utilizatorului libertatea de a se concentra pe subiect și nu pe cameră. Perfect fabricat din materiale premium, ZenFone 5Z are o ramă ultrasubțire, ecran de 6,2 inci din margine în margine, cu raportul ecran/corp de 90%, amplasat într-un corp metalic, acoperit cu sticlă. Carcasa este mai compactă decât multe telefoane obișnuite de 5,5 inci.

Urmărește o prezentare video alături de Lora: