HomeProduseLaptopuriVIDEO: TUF Gaming FX505 – un laptop rezistent și performant pentru jocuri
Prezentarea video a laptopului TUF Gaming FX505

VIDEO: TUF Gaming FX505 – un laptop rezistent și performant pentru jocuri

TUF Gaming este o gamă pe placul celor care preferă produsele solide în dauna altor caracteristici precum greutatea, materialele dure și rezistente sau elementele suplimentare pentru siguranță.

Gama TUF Gaming include o mulțime de produse robuste, rezistente și stabile, cu un raport calitate/preț excelent. Laptopurile TUF sunt cele mai bune exemple pentru a ilustra avantajele aduse de această gamă. Fiecare produs din gama TUF Gaming este testat riguros pentru a verifica stabilitatea și rezistența sa și este totodată prevăzut cu funcții dedicate pasionaților de jocuri.

FX505 este a doua generație de laptopuri TUF Gaming

TUF Gaming FX505 are la bază un procesor Intel Core i7 din generația a opta. Pasionații de jocuri vor aprecia prezența acceleratorului grafic NVIDIA GeForce GTX 1060 și a panoului mat cu frecvența de 144Hz. Deși are caracteristicile unui laptop de gaming, FX505 poate fi folosit cu succes în orice altă activitate ce necesită putere mare de procesare, cum ar fi prelucrarea foto/video. FX505 poate avea stocare duală formată dintr-un SSD rapid pentru un timp bun de răspuns și un hard disk de până la 1TB pentru jocurile mare, pe care utilizator va dori să le stocheze pe laptop.

Tastatura este mult mai solid construită decât cea a unui notebook obișnuit. Are tastate mai groase, cu cursă mai lungă și în general e făcută să poată absorbi loviturile mai violente, ce pot apărea în timp unei bătălii intense. Comenzile sunt preluate rapid, cu precizie grație tehnologiei overstroke care preia comanda din primul moment și lasă tasta să curgă până la capătul cursei pentru a oferi un răspuns tactil atât de necesar în sportul electronic.

Fiecare tastă este iluminată cu ajutorul tehnologiei AURA, iar grupul de taste WASD este construit din plastic trasparent pentru a fi mai ușor de identificat în orice condiții.

Fiind vorba de un laptop mai corpolent, vom beneficia de un sistem de răcire mai potent, dar și de mai mulți conectori. Pe partea stângă avem ieșirea audio de 3.5mm, trei porturi USB, o ieșire HDMI, un conector LAN RJ45 și un conector pentru alimentare. Pe laterala dreaptă este prezent un slot Kensigton. ASUS a acordat o grijă deosebită detaliilor, astfel că veți observa prin grilele de ventilație radiatoarele vopsite în culoarea roșu.

Urmărește prezentarea video a laptpoului TUF Gaming FX505

Vezi ofertele pentru laptopul TUF Gaming FX505