HomeProduseLaptopuriVIDEO: VivoBook S15 S530, un laptop plin de culoare – VEZI PREZENTAREA
Prezentare video ASUS VivoBook S15 S530

VIDEO: VivoBook S15 S530, un laptop plin de culoare – VEZI PREZENTAREA

Notebook-ul Vivobook S530 aduce mai multă culoare în viața utilizatorilor prin numeroasele combinații coloristice în care e disponibil. Laptopul are un design lifestyle, stilul ieșind la înaintare. Folosește materiale rezistente la uzură cum ar fi plasticul dur, texturat și aluminiul regăsit pe capac. Culorile sunt vii, cu tonuri graduale, ieșind din monotonia adusă de negrul prezent pe majoritatea laptopurilor. Acesta este verde de pildă, mai exact Firmament Green, iar muchiile au o culoare aquamarină. Grosimea lor e de doar 18 mm, iar greutatea modelului cu ecran de 15,5 inci e de doar 1,8 Kg.

Vivobook S530 este un laptop pentru utilizarea de zi cu zi, menit să ofere satisfacții și mai multă productivitate în orice fel de activitate întreprindeți.

Prezentare video: VivoBook S15 S530

Vezi ofertele pentru laptopul VivoBook S15 S530

Pe partea stângă, ASUS a montat două porturi USB și un slot pentru carduri microSD. Tot acolo veți observa două LED-uri care ne indică starea bateriei și conectarea la rețea. În partea dreaptă avem un jack audio de 3,5mm, foarte util pentru cei care preferă să asculte muzică în căști, un port USB 3.1 Type C, o ieșire HDMI, un alt port USB și portul de alimentare.

Atunci când deschidem laptopul, mișcarea ecranului va antrena și ridicarea tastaturii la un unghi care facilitează scrisul rapid. În plus, materialul plastic texturat, aflat la interior ne oferă o senzație de siguranță atunci când fixăm mâna pe el. Un alt lucru îmbucurător este tastatura care vine cu num pad și taste spațioase, inclusiv pentru backspace.

Asemeni seriei Zenbook, Vivobook S530 are fante de ventilație ascunse privirii utilizatorului. Zona de evacuare a aerului cald de la interior se află la baza ecranului, iar spațiul creat între corpul laptopului și masă permite o mai bună răcire, precum și o mai bună dispersie a sunetului.

ASUS VivoBook S530

ASUS VivoBook S530

Suprafața ecranului este mai bine valorificată prin îngustarea ramei, panoul fiind extins foarte mult atât în părțile laterale – la 6,3mm, cât și în zona superioară – la 8,3 mm, acolo unde se află și camera web. Raportul ecran-interior capac e de 86%. Toate modelele ce vor veni în România vor avea rezoluție FullHD și unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade. Sunt așteptate în viitor și configurații cu placă video dedicată, cu NVIDIA MX130 sau MX150. Vă pot spune că echiparea cu MX150 are performanțe grafice de 4 ori mai bune decât modelul cu video integrat. Ecranele beneficiază de tehnologia ASUS Eye Care care reduce cu 30% lumina albastră obositoare pentru ochi.

La interior, ASUS a ales procesoarele Intel din generația a opta, model ce face obiectul acestei prezentări fiind echipat cu un procesor Intel Core i7 8550U și cu 10GB de memorie RAM.

ASUS VivoBook S530

ASUS VivoBook S530

Apropo de sunet, Vivobook prezintă două difuzoare mari, cu membrană cauciucată, pe care le veți putea observa ușor pe partea din spate, grație fantelor generoase. Sunetul este mai amplu, fiind suficient de cele mai multe ori pentru momentele în care dorim să vedem o prezentare pe Youtube.

ASUS VivoBook S530 are prețuri de lansare ce pornesc de la 2350 lei (pentru echipările cu Intel Core i3) și reprezintă o alternativă excelentă pentru cei care apreciază o alegere bine făcută.