HomeProduseLaptopuriVivoBook Flip 14, un laptop convertibil într-o carcasă compactă
VivoBook Flip 14

VivoBook Flip 14, un laptop convertibil într-o carcasă compactă

VivoBook Flip 14 este un laptop convertibil ce oferă un ecran cu rezoluție Full HD Touch de 14 inci într-o carcasă standard de 13″ cu un raport ecran-carcasă incredibil, de 82%.

TP412 este generația 2018 a seriei VivoBook Flip și vine echipat cu sistemul de operare Windows 10. Grație ecranului touchscreen NanoEdge cu ramă subțire de 6,15mm oferă o experiență mai captivantă.

Dispunând de un ecran rabatabil la 360 de grade, dispozitivul poate fi utilizat ca notebook, stand, în mod cort și mod tabletă – sau în orice alt mod între acestea. VivoBook Flip 14 are un profil subțire de 17,6mm, cântărește doar 1,5Kg.

Laptopul are la bază procesoarele Intel Core i7 din a opta generație, 16GB de memorie RAM pentru performanțe ridicate și eficiență energetică și dispune de SSD-uri de până la 1TB pentru stocare rapidă, de mare capacitate. VivoBook Flip 14 este echipat, de asemenea, cu un touchpad cu senzor de amprente pentru autentificarea printr-o singură atingere via Window Hello și oferă suport pentru stiloul electronic activ Window Hello pentru intrări precise și scris de mână cât mai natural.