HomeStiriProcesor Intel Core i9 și grafică NVIDIA GeForce RTX pentru ROG STRIX GL12CX
ROG Strix GL12

Procesor Intel Core i9 și grafică NVIDIA GeForce RTX pentru ROG STRIX GL12CX

Următoare generație de procesoare Intel pentru desktop a fost lansată la New York, iar cel mai puternic model din această serie, Intel Core i9-9900K, va fi prezent pe viitorul desktop de gaming ROG Strix GL12CX. Desktopul ASUS utilizează aceiași carcasă compactă precum GL12CM, însă componentele interne sunt actualizate. La interior, utilizatorii vor găsi un procesor Intel Core i9-9900K cu opt nuclee și grafica NVIDIA GeForce RTX. Complementar acestora, sertarele pentru SSD-urile M.2 au răcire și un sistem de înlocuire rapidă.

ROG STRIX GL12CX este o bestie chiar și atunci când funcționează la frecvențe reduse, însă desktopul ASUS beneficiază din fabrică de o răcire cu lichid ce permite supratactarea, oferind un plus de performanță în cele mai echilibrate competiții. Procesorul este deblocat pentru ajustări fine și pentru a da posibilitatea celor care doresc să stoarcă ultimul gram de performanță din sistemul lor. Reglajele se pot face prin software-ul Armoury Crate, care permite, printre altele, sincronizarea luminilor Aura Sync din interiorul și exteriorul carcasei.

ROG Strix GL12CX

ROG Strix GL12CX

ROG STRIX GL12CX este construit pe baza celor mai puternice componente ce există astăzi pe piață și are posibilitatea de upgrade. Procesorul Intel Core i9-9900K, cu opt nuclee și 16 fire de execuție, poate rula jocuri la un frame rate ridicat, poate înregistra gameplay-ul și face totodată streaming, fără să dea semne de oboseală. Frecvența acestuia a fost împinsă până la 4,9GHz pe toate cele opt nuclee. Pe lângă acest procesor, ASUS oferă și o versiune cu Intel Core i7-9700K, cu opt nuclee și opt fire de execuție, cu frecvența de 5GHz.

ROG STRIX GL12CX

ROG STRIX GL12CX

Numai procesoarele ce trec o serie de teste riguroase sunt montate pe aceste sisteme. Temperatura este ținută sub control de un sistem de răcire cu lichid Cooler Master MasterLiquid Pro 120, modificat, ce elimină eficient căldura și permite funcționarea la frecvențe înalte pentru o bună perioadă de timp.