HomeProduseLaptopuriNoul ZenBook S Burgundy, dezvăluit în premieră publicului în Băneasa Shopping City
ASUS Zenbook S

Noul ZenBook S Burgundy, dezvăluit în premieră publicului în Băneasa Shopping City

Noul portabil ZenBook S, în culoarea Burgundy Red, este dezvăluit în premieră publicului ce vizitează complexul comercial Băneasa Shopping City în perioada 31 octombrie – 5 decembrie 2018.

ZenBook S încorporează balama inovatoare ErgoLift, care înclină automat tastatura cu 5,5 grade, pentru un confort maxim în utilizare: carcasa ridicată îmbunătățește, de asemenea, fluxul de aer și performanțele audio. Având la bază cele mai recente procesoare Intel Core din generația a opta și SSD-urile ultra-rapide PCIe x4, ZenBook S dispune de ecrane NanoEdge, sensibile la atingere, ce urcă în gamă până la rezoluția 4K UHD. Pentru conectivitate ultrarapidă, două dintre cele trei porturi USB Type-C (USB-C) suportă Thunderbolt 3.

ASUS ZenBook S (UX391FA)

ASUS ZenBook S (UX391FA)

Ecran 4K NanoEdge

Un laptop precum ZenBook S redă efecte vizuale deosebite, acesta fiind echipat cu un ecran touchscreen NanoEdge cu rezoluții de până la 4K UHD, ce acoperă 72% din spectrul de culoare NTSC. Lățimea ramei a fost îngustată – la numai 5,9 mm – pentru a oferi un raport ecran/corp de 85% pentru imagini mai captivante.

Durabilitate la standarde militare

Portabilul nu este doar sofisticat și elegant, ci și incredibil de rezistent: acesta îndeplinește riguroasele standarde militare MIL-STD 810G pentru fiabilitate și durabilitate, trecând printr-un regim intens de testare ce include teste extinse pentru operarea în medii extreme de altitudine, temperatură și umiditate.

Procesoare Intel Core din generația a opta

ASUS ZenBook S este construit pentru a face lucrurile cât mai repede și mai eficient posibil, fără să așteptați. Având cele mai noi procesoare din generația a opta, ce urcă în gamă până la Intel Core i7, cu 10% mai rapide decât versiunea precedentă, până la 16GB de memorie RAM LPDDR3 la 2133MHz și SSD PCIe 3.0 x4 de până la 1TB, ZenBook S le oferă utilizatorilor performanță și răspuns fluid, indiferent de operațiunea pe care o execută.