HomeStiriJoin The Republic Community Challenge 2018: Echipa Statelor Unite ale Americii
Erik “Fl0m” Flom

Join The Republic Community Challenge 2018: Echipa Statelor Unite ale Americii

Join The Republic Community Challenge este o competiție organizată la nivel mondial, care își propune să adune jucători din lumea întreagă, ce vor face parte dintr-o echipă condusă de un căpitan cu experiență în sportul electronic. Împreună vor reprezenta regiunea lor în finalele globale.

Echipa Statelor Unite ale Americii ce va participa la Join The Republic Community Challenge 2018 este condusă de veteranul Erik “Fl0m” Flom. Anul trecut, echipa condusă de Fl0m a fost eliminată în sferturile de finală, iar acum caută jucători talentați care să poată lupta pentru titlu.

Cei cinci membri ai echipei s-au reunit la San Diego, SUA și au început antrenamentele într-un mediu ce seamnă cu vacanța petrecută într-o stațiune. Echipa trebuie să fie sudată, iar jucătorii să lucreze cât mai bine împreună pentru a obține victoria.

În CS trebuie să fii capabil să lucrezi cu alte persoane. Modul în care poți conlucra cu alți patru oameni este mai important decât abilitățile tale individuale. Mai mulți indivizi care să lupte pentru un scop comun este o chestiune mai dificilă decât pare la prima vedere, spune capitanul echipei, Erik “Fl0m” Flom.

Jocurile au loc pe echipamente ASUS, care asigură atât laptopurile pentru deplasări, cât și perifericele necesare. Toate sunt gândite pentru a valorifica potențialul fiecăruia, fiind construite în urma sugestiilor culese de la jucătorii cu experiență.

Join The Republic Community Challenge 2018: Echipa Statelor Unite ale Americii