HomeStiriCele mai puternice telefoane mobile ale lunii septembrie 2018!
ROG Phone

Cele mai puternice telefoane mobile ale lunii septembrie 2018!

Antutu, unul dintre cele mai cunoscute benchmark-uri, ce are ca rol testarea cât mai precisă a puterii dispozitivelor mobile, a publicat o serie de date privind cele mai performante telefoane mobile ale acestui sfârșit de an.

Conform informațiilor culese și oferite de Antutu, cel mai puternic telefon al lunii septembrie 2018 și al acestui sfârșit de an este ROG Phone, ce a abținut un scor de 299.706 puncte. Clasamentul, pe care-l puteți vedea mai jos, a fost realizat în urma valorilor medii și nu a vârfurilor obținute. După cum știți, procesoarele actuale au vârfuri de frecvență pe care le pot susține atâta timp cât sunt reci. La a doua rulare a benchmark-ului performanțele și implicit rezultatele scad drastic pe fondul creșterii temperaturii interne în chip și a reducerii dinamice a frecvenței. ROG Phone are la bază un chipset Qualcomm Snapdragon 845, supratactat, răcit suplimentar, ce funcționează la frecvențe de 2.96 GHz și 8GB de memorie RAM.

ROG Phone

ROG Phone

ROG Phone nu numai că bate absolut orice adversar, dar poate susține aceste performanțe pe perioade lungi datorită sistemului de răcire cu plăcuțe de carbon și cupru și a ventilatorului ce se poate atașa pe carcasa exterioară.

Datele oferite de Antutu au fost culese în perioada 1 septembrie – 30 septembrie 2018, după analiza a peste 1000 de unități, în benckmark-ul Antutu Benchmark V7.

ROG Phone – cel mai puternic telefon din lume!

ROG Phone în Antutu

ROG Phone în Antutu