HomeStiriCaravana Join The Republic ajunge în București!
Join The Republic

Caravana Join The Republic ajunge în București!

Caravana Join The Republic, organizată de Republic of Gamers începând cu data de 6 septembrie 2018, ajunge la București. În perioada 1- 4 noiembrie 2018, în magazinul Media Galaxy Orhideea, ASUS va prezenta cele mai puternice sisteme de gaming, disponibile în România, ce vor rula jocuri precum Call of Duty Black OPS 4 și FIFA19.

Jocurile au o grafică impresionantă prin claritate, dinamică și realism. Obiectele din joc se mișcă natural, respectând legile fizicii, iar jucătorii sunt pur și simplu absorbiți de cursivitatea acțiunilor. Bineînțeles, toată această grafică are nevoie de sisteme de gaming foarte performante care să susțină un framerate ridicat la rezoluție mare.

Sisteme expuse la standul ASUS

ASUS va aduce la standul din Media Galaxy Orhideea diverse sisteme de gaming din gama ROG, dintre care amintim laptopurile ROG GL703 și GL503, echipate cu procesoare Intel Core i7 din generația a șaptea, precum și laptopul ASUS FX503.

ROG GL703 este tot ceea ce își poate dori un pasionat de jocuri. Laptopul este echipat cu procesoare Intel Core i7 quad-core și soluții grafice ce urcă în gamă până la versiunea NVIDIA GeForce GTX 1060. ROG GL703 poate oferi până la 32GB de memorie RAM DDR4, tactată la 2400MHz, ce își arată adevărata capacitate atunci când rulați simultan jocuri de ultimă generație, înregistrați gameplay-ul și faceți streaming în același timp.

ROG Strix GL703

ROG Strix GL703

Turnee la standul ASUS

Turneul de FIFA 19 se va desfășura vineri, 2 noiembrie, începând cu ora 14.00. Vor fi disponibile în total 64 de locuri. Toți participanții înscriși vor fi contactați telefonic de un reprezentant ASUS. După ocuparea celor 64 locuri, înscrierile se vor încheia. Pentru înscrieri accesați link-ul: https://woobox.com/f4e3ae

Turneul de Call of Duty: Black Ops 4 se va desfășura sâmbătă și duminică, 3 și 4 noiembrie, începând cu ora 11.00. În cadrul acestuia se pot înscrie 16 echipe. Toți participanții înscriși, cu vârsta de peste 14 ani, vor fi contactați telefonic de un reprezentant ASUS. După ocuparea celor 16 de locuri, înscrierile se vor încheia. Pentru înscrieri accesați link-ul: https://woobox.com/fvd85i

Sistemele pot fi testate și de vizitatorii standului în sesiuni de gaming Free To Play, în afara orelor de competiție.