HomeMediaAndroidLive.ro despre ZenFone 5Z: „Se bate de la egal la egal cu orice alt telefon de top”
ZenFone 5Z

AndroidLive.ro despre ZenFone 5Z: „Se bate de la egal la egal cu orice alt telefon de top”

Rafinat, cu o carcasă luxoasă și un hardware fără reproș, ASUS ZenFone 5Z se bate de la egal la egal cu orice alt telefon de top„, se spune despre telefon în review-ul apărut pe AndroidLive.ro.

ASUS Zenfone 5Z ZS620KL este un telefon de top, construit fără reproș, fiabil și puternic. Zenfone 5Z oferă tot ce și-ar putea dori un utilizator, însă o face la un preț cu mult mai mic. Din punctul nostru de vedere, Zenfone 5Z este cea mai bună alegere din categoria sa. Drept urmare, nu greșim atunci când îi acordăm premiul de cea mai bună alegere pe care o poate face un utilizator ce apreciază performanța„, este concluzia review-ului.

ZenFone 5Z are ecran de 6,2 inci, performanțe extreme și camere foto duale, care valorifică puterea inteligenței artificiale (AI). Echipat cu cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 cu performanțe fluide și eficiență energetică ridicată, ZenFone 5Z include o suită completă de funcții îmbunătățite prin AI, bazate pe Qualcomm Artificial Intelligence Engine (AIE). Poate avea până la 8GB de memorie RAM și până la 256GB spațiu de stocare pentru performanțe extreme.

Consultă ofertele actuale pentru ZenFone 5Z

ZenFone 5Z are un sistem inteligent cu două camere foto ce se adaptează și învață, oferind fotografii perfecte de fiecare dată. Având un senzor de imagine de top Sony IMX363, cameră secundară cu unghi larg de 120° și funcții îmbunătățite prin AI – incluzând Auto Scene Detection, efecte în timp real pentru portrete, AI Photo Learning și înfrumusețare în timp real – ZenFone 5Z încurajează creativitatea și îi lasă utilizatorului libertatea de a se concentra pe subiect și nu pe cameră. Perfect fabricat din materiale premium, ZenFone 5Z are o ramă ultrasubțire, ecran de 6,2 inci din margine în margine, cu raportul ecran/corp de 90%, amplasat într-un corp metalic, acoperit cu sticlă. Carcasa este mai compactă decât multe telefoane obișnuite de 5,5 inci.

Urmărește o prezentare video alături de Lora: