HomeStiriASUSPRO Business – Performanță, fiabilitate și soluții prietenoase cu mediul
ASUSPRO Business

ASUSPRO Business – Performanță, fiabilitate și soluții prietenoase cu mediul

Lumea afacerilor este în primul rând o lume unde fiabilitatea și durabilitatea unui produs angrenat în procesul de producție contează cel mai mult. ASUS înțelege că desktopurile din corporații trebuie să reziste unui regim intens de lucru, în condiții solicitante, fără erori și fără ocupe prea mult spațiu în clodirile de birouri. Plecând de la observațiile culese de la clienți, ASUS a construit o linie de produse perfecte pentru acest mediu. Desktopurile în format Mini Tower (MT) și în format redus Small Form Factor (SFF) dispun de cele mai noi procesoare Intel Core vPro și de software-ul ASUS Business Manager pentru administrarea sistemelor și pentru securitate. Pentru securitate suplimentară, chipul de securitate TPM, încorporat, oferă protecție excelentă la nivel hardware.

Protecțiile sistemelor ASUSPRO Business nu se opresc aici. Carcasele sunt rezistente la foc, limitând efectele pe care le poate avea un incendiu asupra componentelor interne, iar conectorii sunt protejați împotriva descărcărilor electrice venite atât prin rețeaua de alimentare, cât și prin cea de date.

Designul ușor accesibil, fără unelte înlesnește intervențiile personalului de la întreținere și asigură înlocuirea rapidă a oricărei componente care nu funcționează în parametrii normali.

Aflați mai multe despre soluțiile ASUSPRO Business vizionând clipul de mai jos.

ASUSPRO Business – Performanță, fiabilitate și soluții prietenoase cu mediul