HomeProduseLaptopuriASUS vă invită să descoperiți noul ZenBook S
ASUS ZenBook S (UX391FA)

ASUS vă invită să descoperiți noul ZenBook S

ASUS vă invită în perioada 17-20 septembrie 2018, în Mall Promenada, pentru a descoperi noul portabil ZenBook S. Standul ASUS se află la intrarea principală, iar personalul este gata să vă ofere toate informațiile necesare.

Descoperă noul ASUS ZenBook S

Laptopul ZenBook S are un profil ultra-subțire de 12,9 mm și un corp ultra-ușor de 1 Kg. Sofisticatul ZenBook S este finisat în nuanța albastru Deep Dive, cu margini tăiate în culoarea Rose Gold, completate de finisajele metalice inspirate de filosofia Zen, pentru un aspect luxos.

ASUS ZenBook S

ASUS ZenBook S

ZenBook S încorporează balama inovatoare ErgoLift, care înclină automat tastatura cu 5,5 grade, pentru un confort maxim în utilizare: carcasa ridicată îmbunătățește, de asemenea, fluxul de aer și performanțele audio.
ZenBook S integrează un sistem de răcire îmbunătățit, care folosește componente de ultimă generație, inclusiv un ventilator inovator cu 71 de pale din polimer cristal-lichid – o creștere de 40% față de designul precedent – montat într-un înveliș aerodinamic 3D, avansat, care poate sufla cu 13,4% mai mult aer decât înainte. Un laptop precum ZenBook S redă efecte vizuale deosebite, acesta fiind echipat cu un ecran touchscreen NanoEdge cu rezoluții de până la 4K UHD, ce acoperă 72% din spectrul de culoare NTSC. Lățimea ramei a fost îngustată – la numai 5,9 mm – pentru a oferi un raport ecran/corp de 85% pentru imagini mai captivante.