HomeStiriZenfone 5Z îți face vacanța mai frumoasă!
Cameră ASUS Zenfone 5

Zenfone 5Z îți face vacanța mai frumoasă!

Utilizatorii de ASUS Zenfone 5Z ZS620KL iubesc vacanțele, mai ales atunci când au un telefon cu o cameră foto de excepție. Fotografiile postate pe rețelele sociale și pe Instagram de diverși utilizatori de Zenfone 5 sunt superbe și ne arată faptul că oricine poate avea o arhivă foto de familie la cele mai înalte standarde fără să fie necesară achiziția de echipamente scumpe.

Sistemul inteligent de camere duale din ZenFone 5Z are specificații hardware avansate, dispunând de puternicul senzor de imagine Sony IMX363 cu pixeli mari de 1.4µm, diafragmă luminoasă f/1.8 și lentile cu șase elemente, ce capturează imagini de cinci ori mai luminoase și clare în condiții de iluminare redusă, precum și cadre cu HDR nocturn.

Bogdan Petre, de la imidoresc.ro, și-a petrecut vacanța în Bulgaria unde a reușit să surprindă o serie de cadre deosebite.

În primul rând că este cel mai puternic smartphone ASUS de până acum, chiar printre cele mai performante la ora actuală. Snapdragon 845, Adreno 630, 6GB memorie RAM, o configurație care induce un comportament ireproșabil în orice aplicație, de orice gen. Poți face orice pe acest smartphone, este cu adevărat unul complet, care poate mulțumi prin comportamentul și calitățile sale pe oricine,

se spune în review-ul postat pe site-ul imidoresc.ro

ASUS Zenfone 5Z ZS620KL este un smartphone de top reușit, complet, cu tot ceea ce are nevoie utilizatorul modern – o fișă tehnică performantă, cu o autonomie decentă, un ecran care se vede superb, capacitate generoasă de stocare dar și un sistem foto-video competent, foarte bun la crearea de amintiri frumoase într-o vacanță.