HomeProduseLaptopuriUltraportabilul verii: ZenBook S UX391
ASUS ZenBook S (UX391)

Ultraportabilul verii: ZenBook S UX391

Un laptop ultraportabil, cu performanțe ridicate și o carcasă care să îndeplinească standardele militare de durabilitate militare MIL-STD-810G pare o misiune imposibilă pentru orice departament de proiectare. ASUS ZenBook S (UX391) este o dovadă palpabilă că tehnologia poate fi pusă într-o formă care să mulțumească cât mai mulți utilizatori.

ASUS ZenBook S (UX391)

ASUS ZenBook S (UX391)

ZenBook S (UX391) este un ultraportabil de 13,3 inci, cu Windows 10, ce oferă portabilitate și conectivitate fără compromis pentru utilizatorii aflați în mișcare. Ultraportabilul este în primul rând un instrument de lucru, ce oferă acces la informații oriunde v-ați afla, fără să devină o povară. Având un profil de numai 12,9mm și un corp metalic de numai 1Kg, ZenBook S este finisat în culori în pas cu tendințele din moda vestimentară.

O altă caracteristică de apreciat, care ajută foarte mult la modul în care folosim portabilul este balamaua ErgoLift. Aceasta din urmă permite înclinarea tastaturii cu 5,5 grade pentru mai mult confort în utilizare. Carcasa ridicată îmbunătățește fluxul de aer și performanța audio. Având la bază procesoarele Intel Core din cea de a opta generație și SSD-urile super-rapide PCIe x4, ZenBook S dispune, de asemenea, de ecrane touchscreen 4K UHD NanoEdge și oferă o autonomie de până la 13,5 ore, pentru performanțe pe tot parcursul zilei de lucru. Pentru conectivitate ultra-rapidă, două dintre cele trei porturi USB-C suportă Thunderbolt 3.

ASUS ZenBook S (UX391) este deja disponibil în România din vara acestui an (2018), prețul pentru o configurație cu Intel Core i7-8550U, SSD de 256GB și 8GB de memorie RAM fiind de 5200 de lei (TVA inclus).

Urmărește prezentarea noului ZenBook S UX391