HomeStiriSonic Radar: Află mai repede poziția din joc a adversarului
Sonic Radar

Sonic Radar: Află mai repede poziția din joc a adversarului

Sistemele de gaming de la ROG (Republic of Gamers) sunt livrate cu o serie de aplicații utilitare care ne oferă un avantaj important în cele mai cunoscute jocuri.

Sonic Radar este un radar virtual, cu o grafică inspirată de radarele militare, care indică pe ecran poziția adversarului. Spre exemplu, dacă luam jocul Counter-Strike: Global Offensive, foarte popular în România, vom descoperi complexitatea hărților și multitudinea de zone în care adversarul se poate ascunde. Sonic Radar va identifica zona în care s-au produs sunetele din joc și va arăta o săgeată către adversar. Această funcție oferită de Republic of Gamers scoate mai bine în evidență informațiile din joc, pe care utilizatorul le-ar putea trece cu vederea.

În general, pașii, focurile de armă și vocea se pot suprapune, îngreunând localizarea exactă. Sonic Radar nu afectează motorul jocului, el analizează pur și simplu sunetele transmise prin placa de sunet ROG. În cele mai multe scenarii, Sonic Radar este folosit ca avantaj strategic atuncic când adversarul se află în afara zonei vizuale.

Prezentare Sonic Radar