HomeProduseLaptopuriMai multă culoare în activitatea de zi cu zi!

Mai multă culoare în activitatea de zi cu zi!

VivoBook S13 este un notebook ce aduce mai multă culoare în activitatea de zi cu zi. Combinând elemente specifice ultrabook-urilor și tehnologii ajunse la maturitate, VivoBook S13 pune în valoare experiența ASUS în construcția unor modele remarcabile, ce reușesc să acopere o plajă largă de cerințe.

“În ultimele trei decenii, ASUS s-a concentrat pe lansarea unor inovații importante, precum și pe rafinarea minuțioasă a tuturor detaliilor produselor, pentru a perfecționa experiența de lucru a utilizatorilor,” spunea Directorul Executiv ASUS, Jonney Shih.

VivoBook S13 este primul notebook ce beneficiază de un panou NanoEdge pe patru laturi, cu un raport ecran/corp de 89%. Rama subțire de 4,3mm a permis ca panoul de 13 inci al laptopului VivoBook S13 să fie montat într-o carcasă similară ca dimensiuni cu cea a unui model tradițional de 11 inci. În ciuda dimensiunii compacte, VivoBook S13 oferă performanțe fără compromis.

Având procesoare Intel Core i7 din a opta generație și grafică NVIDIA GeForce MX150, VivoBook S13 are puterea de a aborda cu ușurință orice sarcină.

ASUS VivoBook S13: Mai multă culoare în activitatea de zi cu zi!