HomeStiriASUS Zenfone 5Z: Valori peste așteptări în benchmark-uri

ASUS Zenfone 5Z: Valori peste așteptări în benchmark-uri

ASUS Zenfone 5Z obține valori incredibile în benchmark-uri, confirmând potențialul chipsetului Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 și a celor 8GB de memorie RAM. Zenfone 5Z este cel mai puternic telefon din gama ASUS, oferind fluență și rapiditate în abordarea oricărei sarcini.

Ecranul IPS cu diagonala de 6.2 inci are un format de 18.7:9, facilitând prinderea cu o singură mână. Mai mult rama este foarte îngustă, panoul fiind întins din margine în margine. Rezoluția mare de 1080 x 2246 pixeli generează o densitate de 402 pixeli per inch, imaginea fiind clar definită, chiar și cele mai fine detalii fiind reliefate perfect.

Sistemul de camere duale inteligente implementat pe ZenFone 5Z analizează scenele grație funcțiilor AI avansate, ce va anticipează nevoile și preferințe utilizatorului. Acesta se poateconcentra pe subiect și nu pe setările camerei, obținând rezultate perfecte de fiecare dată.

Telefonul a fost testat de jurnaliștii români, rezultatele din benchmark-uri fiind edificatoare. Vă invităm să citiți review-ul publicat pe siteul mobilissimo.ro în care sunt detaliate performanțele telefonului Zenfone 5Z.

Terminalul nu suferă de lag şi are o fluiditate excelentă. Indiferent ce am făcut, ce am instalat, câte notificări am avut şi câte aplicaţii am deschis, nu am avut nici urmă de lag. Am jucat o tonă de jocuri pe acest terminal: Darkness Rises, Arena of Valor, Identity V, RGPR şi altele. Puteţi face şi streaming pe YouTube sau Twitch în vreme ce vă jucaţi şi nici măcar asta nu va încetini terminalul.