HomeCampanii si concursuriASUS și Intel te premiază cu un pachet de 6 jocuri gratuite!
ROG Strix SCAR II GL504

ASUS și Intel te premiază cu un pachet de 6 jocuri gratuite!

ASUS împreună cu Intel derulează o nouă promoție ce se potrivește perfect utilizatorilor pasionați de jocuri. Cei care achiziționează un notebook sau un All-in-One PC ASUS cu procesor Intel Core i5 sau Intel Core i7 vor primi un cod cu care se pot înscrie până pe data de 30 septembrie 2018 pe pagina dedicată: softwareoffer.intel.com, pentru a primi gratis un pachet de șase jocuri în valoare de aproximativ 170 USD:

  • CS GO
  • Battlefield 1
  • PUBG
  • Hello Neighbor
  • PlayerUnkown’s Battegrounds+ in-game content exclusiv
  • World of Tanks
  • credit pentru Gamer Sensei

Condițiile se aplică pentru toate notebook-urile și PC-urile All-in-One ASUS, echipate cu procesoare Intel Core i5 și Intel Core i7, indiferent de generație. După achiziția unui sistem eligibil, pașii pentru obținerea jocurilor sunt următorii:

  1. Accesează site-ul: https://softwareoffer.intel.com/Redeem;
  2. Inserează codul primit prin email în câmpul „Enter your Master Key Below”, tastează codul captcha afișat pe ecran și click pe „Submit”;
  3. Vei fi întâmpinat de o pagină unde sunt afișate toate produsele din pachetul Intel;
  4. Pentru a descărca programul/jocul dorit, dă click pe el și apoi pe butonul „Download”;
  5. După ce ai făcut acest lucru va fi afișată o pagină cu CD Key-ul și instrucțiunile de valorificare a ofertei.

Jocurile vor putea fi descărcate până pe 31 octombrie 2018.

Alege un notebook ROG pentru a te juca în cele mai bune condiții

Notebook-urile ROG scot în evidență calitățile competitive ale fiecărui jucător. Gamă este variată, cuprinzând numeroase modele puternice, care pot rula cu ușurință jocurile enumerate mai sus. Consultă ofertele partenerilor implicați în această promoție: eMAG.ro, PCGarage.ro, Cel.ro.

ROG Strix SCAR II – vezi prezentarea video

SCAR II este un laptop echipat cu procesoare Intel Core din generația a opta, cu 32GB de memorie RAM DDR4 la 2666MHz și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 sau GTX 1070. Spre exemplu, procesorul Intel Core i7-8750H din cea de a opta generație este cu 23% mai puternic decât generația precedentă. Tehnologiile Intel Speed Shift și Turbo Boost împing vitezele procesorului până la 4GHz (pe patru nuclee), respectiv la 3,9GHz (pe șase nuclee). ROG Strix SCAR II este un laptop conceput în mod special pentru jocurile FPS (first person shooter) așa cum este CS GO. Acesta mai dispune printre altele de un panoul de 144Hz, cu ramă subțire și timp de răspuns GTG de 3ms.

ROG Zephyrus – vezi prezentarea video

ROG Zephyrus este o prezență deosebită pe piața laptopurilor de gaming. Acesta are un corp subțire care integrează un hardware ce rivalizează desktopurile de gaming: grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 cu design Max-Q, a șaptea generație de procesoare Intel Core, un ecran opțional de 120Hz, ROG Active Aerodynamics System pentru a menține o răcire și o acustică eficientă și o tastatură RGB – totul într-o carcasă de numai 16,9–17,9 mm grosime.