HomeCum să...Tutorial: ASUS ScreenPad pentru Microsoft Office
ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

Tutorial: ASUS ScreenPad pentru Microsoft Office

ASUS ZenBook Pro 15 este un notebook ce se deosebește foarte mult de modelele obișnuite. ZenBook Pro 15 este un model profesional cu procesoare Intel Core i9, hexa-core, din cea de a opta generație, acceleratoare video GeForce GTX 1050Ti, SSD-uri PCIe x4 de 1TB, porturi Thunderbolt 3 și Wi-Fi de clasă gigabit. Noul laptop ASUS integrează un touchpad asemănător cu ecranul unui telefon mobil, schimbând radical posibilitățile de a interacționa cu notebook-ul.

ScreenPad este un touchpad de mare precizie, dar și un ecran de extensie, prin care utilizatorul poate controla aplicațiile fără a mai aglomera ferestrele din ecranul principal.

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

Aplicațiile din pachetul Microsoft Office au fost primele integrate în noul ScreenPad. Microsoft Word, Excel și PowerPoint beneficiază de o interfață intuitivă pentru ScreenPad, cu ajutorul căreia utilizatorii pot deschide fișiere noi, pot salva sau pot accesa funcțiile principale. ASUS are în curs de pregătire și alte aplicații pentru ScreenPad, inclusiv ASUS Sync, care le va permite utilizatorilor să controleze telefonul via ScreenPad.

Tutorial: ASUS ScreenPad pentru Microsoft Office

Modelul ASUS ZenBook Pro 15 UX580GE este așteptat în România în cel de-al treilea trimestru al anului 2018. Prețurile vor porni de la aproximativ 8000 de lei (TVA inclus).