HomeStiriGameplay și detalii despre ROG Strix GL703GS SCAR și ecranul său la 144Hz
ROG Strix GL703

Gameplay și detalii despre ROG Strix GL703GS SCAR și ecranul său la 144Hz

ROG Strix GL703GS SCAR este arma de mare precizie a jucătorilor care preferă titluri precum Counter-Strike, Overwatch, Team Fortress 2 sau Tom Clancy’s The Division. Puterea procesoarelor Intel Core i7 și a soluțiilor grafice NVIDIA GeForce GTX din Seria 10 asigură ingredientele de bază pentru un gameplay fluid ce va fi afișat pe ecranul IPS cu diagonala de 17 inci și rata de refresh de 144Hz. GL703GS SCAR este un laptop de precizie, tastele montate într-o configurație desktop beneficiind de o tehnologie de eliminare a apăsarilor false și butoane ultra-rapide.

Ecranul are o luminozitate de 300cd/m2 oferind imagini cu până la 20% mai luminoase comparativ cu ecranele IPS regăsite pe laptopurile obișnuite. Performanțele acestui panou deosebit se reflectă și în viteza de reacție a jucătorului. Acesta poate să decidă mai rapid la ceea ce se întâmplă pe ecran, imaginea fiind afișată mai clar. Un adversar poate să apară în fața armei pentru o jumătate de secundă, iar acestă clipă îi va fi fatală.

În clipul de mai jos nu a fost rulat Counter-Strike, cel mai iubit joc de către utilizatorii români, ci Tom Clancy’s The Division, care a rulat excelent pe ROG Strix GL703GS SCAR.

ROG Strix GL703GS SCAR – Gameplay

Urmărește modul în care componentele laptopului ROG Strix GL703GS SCAR pot fi înlocuite: https://www.techinstyle.ro/2018/06/rog-strix-gl703gs-scar-cum-arata-sistemul-de-racire-si-cum-poti-face-upgrade/