HomeStiriDe ce sunt montate două camere pe Zenfone 5?
Cameră ASUS Zenfone 5

De ce sunt montate două camere pe Zenfone 5?

ASUS Zenfone 5 este un telefon inteligent de ultimă oră, creat pentru a oferi fotografii de calitate în orice condiții. Camerele telefoanelor mobile erau limitate de o serie de parametri stabiliți încă din faza de proiectare și nu se pretau la orice tip de scenariu. Noile telefoane mobile sunt disponibile cu două camere diferite, cu optică diferită, dar și cu un set de algoritmi AI și o analiză big-data avansată.

Sistemul inteligent de camere foto de pe ZenFone 5 integrează un utilizează un senzor de imagine Sony IMX363, cu pixeli de 1.4µm, diafragmă largă f/1.8 și lentile cu șase elemente.

Camera principală are un unghi de 83 de grade și este perfectă pentru fotografiile portret sau în general fotografiile care nu cuprind foarte mult din zonele din jur. A doua cameră are un unchi larg de 120 de grade, cu ajutorul căruia reușește să cuprindă chiar grupurile mari de prieteni sau chiar o clădire impunătoare.

ASUS Zenfone 5 vs telefon obișnuit

ASUS Zenfone 5 vs telefon obișnuit

Trecerea de la o cameră la alta se face automat. Modul HDR nocturn îmbunătățește foarte mult fotografiile realizate în condiții nu tocmai ideale, cum ar fi cele realizate seara într-un oraș cu poluare luminoasă.

ASUS Zenfone 5 beneficiază de o mulțime de trucuri pentru a ajuta utilizatorul să fotografieze cât mai bine. AI Scene Detection evaluează fotografia, analizează rapid subiectul și potrivește scena cu unul dintre cele 16 tipuri prestabilite, optimizând setările camerei pentru orice fel de cadru.

De ce sunt montate două camere pe Zenfone 5?

Recomandări: