HomeProduseLaptopuriPrezentare video: ROG Strix SCAR II și Hero II
ROG Strix SCAR II GL504

Prezentare video: ROG Strix SCAR II și Hero II

Laptopurile de gaming ROG Strix SCAR II și Hero II beneficiază de reglaje fine pentru a fi mai competitive în jocurile de tip FPS, respectiv MOBA. Ce le face atât de speciale în comparație cu alte modele veți descoperi în clipul de mai jos.

Pentru un avantaj maxim în jocurile rapide, Strix SCAR II și Hero II dispun de primul panou de 144Hz, cu ramă subțire și timp de răspuns GTG de 3ms. Acest nou design are o ramă ce nu distrage atenția, dimensiunile carcasei fiind minime – ambele laptopuri sunt cu 2,33 cm mai înguste decât modelele predecesoare.

Un cadru de cauciuc încercuiește ecranul pentru a-l proteja de șocuri atunci când închideți laptopul. Aceasta îmbunătățește vizual aspectul ramei pentru o experiență mai captivantă. Panoul de 144Hz cu 3ms timp de răspuns asigură efecte vizuale fluide și clare, permițând gamerilor să reacționeze instant și precis la ceea ce se întâmplă în joc.

ROG Strix Hero II

ROG Strix Hero II

ROG Strix SCAR II și Hero II au tastaturi cu tehnologie HyperStrike Pro

Ambele laptopuri dispun de o tastatură de gaming cu tehnologie HyperStrike Pro pentru un control mai bun și comenzi ferme. Tastatura are formatul inspirat de variantele desktop, incluzând patru taste rapide, iluminat RGB pe patru zone, compatibil Aura Sync și taste ergonomice cu o curbură adâncă de 0,25mm. Tehnologia exclusivă ROG Overstroke activează mai devreme apăsarea tastei și are o cursă mai lungă pentru un control rapid, precis și fără efort. Tastatura are grupul de taste WASD iluminat (pentru SCAR II) sau QWER (pentru Hero II) cu taste transparente și tehnologie N-key. Aceasta este longevivă, având o durată de viață de 20 de milioane de apăsări.

Hardware de top

Bineînțeles, un laptop de gaming trebuie să integreze un hardware puternic. Noile laptopuri Strix au la bază procesoarele Intel Core din generația a opta cu 32GB de memorie RAM DDR4 la 2666MHz și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 sau GTX 1070. Stocarea poate fi aleasă inclusiv cu SSD-uri M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 de până la 512GB sau hard disk-uri SSHD Seagate FireCuda de 1TB.

Prezentare video: ROG Strix SCAR II și Hero II