HomeProduseLaptopuriMai multă flexibilitate cu ASUS VivoBook Flip 14
ASUS VivoBook Flip 14 NanoEdge

Mai multă flexibilitate cu ASUS VivoBook Flip 14

Seria de notebook-uri VivoBook Flip se remarcă prin flexibilitate și un înalt caracter practic. ASUS VivoBook Flip 14 (TP412) este un nou membru al seriei VivoBook Flip de laptopuri convertibile echipate cu Windows 10.

Dispunând de un ecran rabatabil la 360 de grade, dispozitivul poate fi utilizat ca notebook, stand, în mod cort și mod tabletă – sau în orice alt mod între acestea. VivoBook Flip 14 are un profil subțire de 17,6mm, cântărește doar 1,5Kg și dispune de ecranul touchscreen ASUS NanoEdge cu ramă subțire de 6,15mm pentru o experiență mai captivantă și un raport ecran/corp de 82%.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

Acesta are la bază procesoarele Intel Core i7 din a opta generație, 16GB de memorie RAM pentru performanțe ridicate și eficiență energetică și dispune de SSD-uri de până la 1TB pentru stocare rapidă, de mare capacitate. VivoBook Flip 14 se descurcă excelent chiar și atunci când trebuie să rezolve sarcini mai grele cum ar fi cele de prelucrare grafică. Memoria RAM de 16GB și SSD-ul de 1TB contribuie la o viteză ridicată de lucru.

VivoBook Flip 14 este echipat, de asemenea, cu un touchpad cu senzor de amprente pentru autentificarea printr-o singură atingere via Window Hello și oferă suport pentru stiloul electronic activ Window Hello pentru intrări precise și scris de mână cât mai natural.

ASUS VivoBook Flip 14 #BeYourTrueColour