HomeStiriInteligență artificială și un super telefon la o super ofertă!

Inteligență artificială și un super telefon la o super ofertă!

ASUS Zenfone 5 este un telefon cu adevărat inteligent. Algoritmii AI avansați preiau informații, le analizează și iau cele mai bune decizii, lăsând utilizatorul să se concentreze pe ceea ce e cu adevărat important pentru el.

Sistemul de camere foto beneficiază din plin de inteligența artificială. Imaginile captate de senzorul de imagine Sony IMX363, cu pixeli de 1.4µm, trec printr-o diafragmă largă f/1.8 și printr-un grup de lentile cu șase elemente.

Sistemul de camere încorporează algoritmi AI și o analiză big-data avansată, prin care ZenFone 5 evoluează mereu pentru a îmbunătăți fotografia în mod constant. ZenFone 5 dispune de îmbunătățiri speciale AI prin care se adaptează și învață, furnizând fotografiile perfecte de fiecare dată pentru o experiență cu adevărat personală. AI Scene Detection evaluează fotografia. ZenFone 5 utilizează puterea AI pentru a analiza rapid subiectul și de a potrivi scena cu unul dintre cele 16 tipuri, optimizând setările camerei pentru orice fel de cadru, de la unul cu apusul la altul cu un animal de companie.

Dansatorul și coregraful Ian Eastwood, de la The Young Lions, a creat un moment artistic memorabil purtând un costum format din 89 de telefoane Zenfone 5. Totul a fost filmat chiar cu telefoanele Zenfone 5.

Inteligență artificială pentru Zenfone 5

ASUS Zenfone 5Z a intrat pe piața românească împreună cu o ofertă atractivă. Pachetul compus din telefon, accesorii și o baterie ASUS ZenPower de 10500mAh este disponibil la prețul de 2349,99 Lei (TVA inclus).