HomeEvenimenteASUS dă startul celei mai mari expoziții din Asia
Gal Gadot

ASUS dă startul celei mai mari expoziții din Asia

ASUS dă startul celei mai mari expoziții din Asia: Computex 2018. Direct din Taipei, capitala Taiwanului, oficialii vor prezenta cele mai noi produse, ce vor intra treptat în magazinele din lumea întreagă.

ASUS a anunțat colaborarea cu actrița Gal Gadot în promovarea celor mai noi produse din seriile de laptopuri și sisteme PC All-in-One. Gal Gadot va deveni un adevărat ambasador pentru sistemele ASUS. Acest parteneriat marchează momentul în care ASUS dezvăluie noile vârfuri de gamă în materie de laptopuri, precum noul ZenBook Pro și modelele actualizate VivoBook și All-in-One PC.

Noul ZenBook Pro, expus la Computex, este primul dispozitiv ASUS ce include funcția ScreenPad, transformând touchpadul într-un ecran complet funcțional.

“Gal este un model pentru oamenii din întreaga lume – rămânând ea însăși atunci când a obținut succesul internațional. Precum Gal, noi credem că oricine își poate urmări propria viziune incredibilă. Are nevoie doar de tehnologia potrivită pentru a-și elibera forța creatoare. Având în vedere acest lucru, credem că nu am fi putut găsi o persoană mai potrivită care să ne însoțească în căutarea Incredibilului” a spus Eric Chen, Vicepreședinte Corporate în cadrul ASUS.

Live: Evenimentul de presă For Those Who Dare – Computex 2018 | ROG