HomeStiriZenFone Max Pro călătorește în India
ASUS ZenFone Max Pro (M1) ZB602KL

ZenFone Max Pro călătorește în India

Călătoriile lungi, în locuri îndepărtate, sunt preferate de o mulțime de turiști, care preferă să descopere oameni și culturi diferite de cea a lor. Timpul petrecut pe drum, peisajul în continuă schimbare și condițiile de călătorie te solicită din plin și îți oferă o experiență pe care poți să o povestești nepoților.

India e un loc fascinant, provocator și greu de înțeles de către străini. ASUS ZenFone Max Pro a călătorit în Jaipur, India, pentru a-și dovedi calitățile sale: autonomia extinsă, consumul redus, performanța și funcțiile elaborate, ce te pot ajuta într-o astfel de călătorie.

Atunci când mergi într-o țară întinsă, cu multe zone rurale, e important să ai un telefon cu baterie puternică. Fie că faci fotografii sau că îl folosești pentru a accesa hărțile electronice, ASUS ZenFone Max Pro poate rezista mai multe zile într-un regim de utilizare obișnuită.

ZenFone Max Pro călătorește în India

ASUS ZenFone Max Pro este construit pe baza unei platforme mobile Qualcomm Snapdragon 636 și integrează până la 6GB de memorie RAM. Utilizatorii se pot bucura de un sistem de camere foto format din 2 + 2 camere, amplasate pe față și pe spate.