HomeProduseLaptopuriPrezentare video: ASUS VivoBook K570
ASUS VivoBook K570

Prezentare video: ASUS VivoBook K570

Seria de laptopuri VivoBook de la ASUS are numeroși fani datorită echilibrului superior pe care îl oferă între performanță, fiabilitate și preț. Alegerea unui laptop performant care să nu pună presiune pe bugetul utilizatorului este o sarcină imposibilă în cele mai multe cazuri, însă VivoBook reușește să ofere soluții ideale pentru activitățile atât de diverse ce le presupune munca profesioniștilor din lumea întreagă.

ASUS VivoBook K570 este un laptop subțire și ușor, de înaltă performanță, ce are la bază procesoarele Intel Core din generația a opta. Ecranul FHD WideView cu rezoluția 1080p și grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 sunt punctele sale cu adevărat importante pentru cei care apreciază o imagine de calitate, intensă, fără latență sau alterări ale culorilor.

VivoBook K570 are un design dual-storage care combină vitezele rapide de date ale unui SSD cu capacitățile mari de stocare ale unui HDD.

Un laptop folosit în activitatea de zi cu zi trebuie să ofere o autonomie ridicată, care să țină pasul cu energia și dinamismul tinerilor. VivoBook K570 integrează o baterie litiu-ion specială de 48Wh, oferind până la 9 ore de redare video Full HD. Mai mult, ASUS are o tehnologie rapidă de reîncărcare, un procent de 60% putând fi atins după numai 49 de minute petrecute la priză.

ASUS VivoBook K570: Prezentare video