HomeEvenimenteCum a fost la East European Comic Con 2018?!
ASUS la East European Comic Con 2016

Cum a fost la East European Comic Con 2018?!

East European Comic Con 2018 este un eveniment ce abundă de energie, fiind un magnet pentru adolescenți și pentru pasionații de jocuri. Anul acesta, pavilionul B1 de la Romexpo a fost neîncăpător pentru mulțimea de oameni ce au dorit să vadă cele mai noi produse de gaming, jocuri, precum și vedetele preferate. Spunem vedete pentru că pe lângă actorii din serialele celebre au venit la București și bloggeri cunoscuți, Youtuberi și cosplayeri din străinătate.

Standul ASUS la EECC 2018

Republic of Gamers a venit cu unul dintre cele mai generoase standuri de la East European Comic Con 2018. Pe suprafața acestuia delimitată de imaginile ROG au fost expuse modele precum: ROG GL702, ROG GL503, ROG GD30 sau FX504, primul laptop din gama TUF.

Calculatoarele ROG G20 au făcut posibile o serie de competiții de gaming adresate atât amatorilor, cât și celor foarte avansați. Fanii au avut la dispoziție trei zile cu competiții de FIFA 18, Fortnite, Hearthstone și Cosplay, desfășurate în colaborare cu Blizzard Entertainment, dar și numeroase tombole cu premii. Mai mult, fanii au putut beneficia de o zonă special amenajată pentru jocurile de tip Arcade.

Urmărește mai jos o galerie foto cu atmosfera de la standul Republic of Gamers.

Galerie Foto – standul ASUS la EECC 2018

East European Comic Con 2018 s-a desfășurat în cadrul Romexpo, pavilionul B1, între 18 și 20 mai 2018.