HomeStiriASUS Zenfone 5 Lite aduce luxul în zona mainstream
Asus Zenfone 5 Lite

ASUS Zenfone 5 Lite aduce luxul în zona mainstream

ASUS Zenfone 5 Lite este un telefon de înaltă calitate, ce aduce elemente de lux într-o zonă de preț mai accesibilă. Bazat pe cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 630, ce este însoțită de 4GB memorie RAM, ASUS Zenfone 5 Lite oferă putere, echilibru și o performanță dramatic îmbunătățită dacă ne raportăm la generațiile anterioare. ZenFone 5 Lite suportă viteze de download de până la 400Mbps prin conexiuni 4G LTE, viteze de încărcare de până la 75Mbps 5 și conectivitate Wi-Fi 802.11ac dual-band.

ASUS prezintă ZenFone 5 Lite

ASUS Zenfone 5 Lite oferă un sistem foto cu patru camere, un lucru mai rar întâlnit în zona mainstream. Acesta este echipat atât în partea din față cât și în cea din spate cu o camera de înaltă rezoluție, cu senzor Sony de 20 megapixeli în partea din față, 16 megapixeli în partea din spate, plus o a doua cameră cu unghi larg de fotografiere, de 120 de grade.

ASUS Zenfone 5 - sertar SIM

ASUS Zenfone 5 – sertar SIM

ZenFone 5 Lite integrează o tăviță cu spațiu pentru trei carduri, dintre care două SIM și un al treilea rezervat pentru cardurile microSD, extinderea capacității de stocare până la 2TB. Instalarea cardurilor se face foarte ușor, acestea fiind recunoscute rapid de către telefon.

Telefonul ASUS ZenFone 5 Lite este disponibil în România la un preț cuprins între 1400 și 1500 lei.